Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

1 de setembre de 2008
0 comentaris

SAÓ, ANY XXXII, NÚM. 330, JULIOL/AGOST 2008

Alguna vegada he fet referència a la revista Saó. La llig cada mes. I sempre trobe alguna idea, algun pensament, alguna referència a algun llibre, pel.lícula, etc. que em fan el pes. Si no en sou seguidors, ho hauríeu de ser-ne.
Com cada mes ens acompanyen les seccions habituals signades per, entre altres col.laboradors, Vicent J. Escartí, Rafa Roca, JOsep A. Comes, Josep Miquel Bausset, Alfred Ramos, Francesc Viadel, etc. I el Quadern Central d’aquest número no té pèrdua. Amb el títol genèric “LES PIRÀMIDES FARAÒNIQUES VALENTINES” fa un recorregut sobre l’estat actual de la nostra “autonomia” (o era ja AUTONOSUYA?). En la presentació del Quadern podem llegir: “Nosaltres hem volgut esbrinar la realitat del país i prendre-li el pols per tal de comprovar si realment estem vivint en el país de l’Alícia la de les meravelles.”  En aquesta frase tenimj resumit el contingut del Quadern.
Escriu José Luís Ferrando Lada (emmarca la problemàtica del tema del Quadern), el Col.lectiu “Lluís Alcanyís” (caure malalt a casa nostra pot ser un problema terrible -i sé que és així perquè a ma mare ausades que duu temps pendent d’una intervenció al genoll-)
, JUan Calduch (infraestructures viàries… no hi ha diners a les institucions…), Víctor Fuentes (economia), Albert Sansano (destria totes i cada una de les “ocurrències del forense) i Manuel S. Jardí és qui acaba i ens fa veure com hem estat capaços de ser famosos fins a la lluna.

La presentació del Quadern acaba amb aquests mots: “EL POBLE VALENCIÀ REALMENT GUANYA SI SE CELEBRA l’AMERICA’S CUP, LA CURSA DE FÓRMULA 1 O LA BIENNAL DE LUIGI SETTEMBRINI? PENSEM QUE NO; SI DE CAS, LLEGINT MANUEL S. JARDÍ SABREM EL PERQUÈ.”

PD: La imatge és del meu recent viatge a Aragó.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.