Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

3 de juliol de 2019
0 comentaris

Santa Maria Faustina Kowalska (5 d’octubre)

El papa sant Joan Pau II tenia una gran devoció a la Divina Misericòrdia, fins al punt d’arribar a la gràcia de morir en les primeres vespres d’aquesta festa de l’any 2005. Santa Maria Faustina que es va dedicar a revelar les gràcies de la Divina Misericòrdia, morta el 5 d’octubre de 1938, el papa sant Joan Pau II la va beatificar el 1993 i set anys després, durant el gran Jubileu de l’any 2000, la va canonitzar el primer diumenge de Pasqua, festa de la Divina Misericòrdia.

 

Maria Faustina Kowalska va néixer el 25 d’agost de 1905 rebent en el baptisme el nom d’Elena. Des de petita es va caracteritzar pel seu amor a l’oració, la seua laboriositat, la seua obediència i gran sensibilitat. El primer d’agost de 1925 va ingressar a la Congregació de les Germanes de la Mare de Déu de la Misericòrdia, canviant en aquesta ocasió el seu nom de baptisme per el de Maria Faustina. La seua vida religiosa es va caracteritzar per proclamar al món la veritat revelada a la Sagrada Escriptura sobre l’Amor Misericordiós de Déu ..

 

Els anys de la seua vida al convent abundararen  de gràcies extraordinàries: revelacions, visions, estigmes ocults, participació en la Passió de Crist, poder llegir en les ànimes i un contacte viu amb Déu, amb Santa Maria i els àngels.

Tot i estar plena de gràcies, ella sabia que això no determinava la santedat. Ja que el que fa perfecte és la comunió interior de l’ànima amb Déu. Extenuada físicament per la malaltia i els patiments pels pecadors va morir el 5 d’octubre de 1938 als 33 anys d’edat.

 

Els escrits de santa Faustina aporten una gran riquesa teològica i pastoral a la vida de l’Església, ajudant els pastors i fidels a descobrir la importància de la Divina Misericòrdia i tenir consciència d’ella i donar testimoni de la mateixa en els ambients on transcorren els esdeveniments


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.