Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

7 de març de 2010
3 comentaris

SANT OVIDI MONTLLOR A CA LES SENYORETES

Ahir arribàrem a la 4a edició de la celebració de Sant Ovidi Montllor a Ca les Senyoretes, d’Otos (Vall d’Albaida). L’hora de congregar-nos havia estat fixada a les 20:00h però, com sempre sol passar, començàrem els actes cap a les 20:30h. Només arribar vam saludar els amics Pep, Paco, Toni, Joan, Núria, Rosa, Enric, etc. I a poc a poc anaren arribant la resta de companyes i companys.
Començàrem amb la xarrada-col.loqui-conferència (Núria, molt agraïts… ens agradà força) de l’Ovidi de Núria Cadenas. Aprofitàrem que l’any 2002 havia escrit el llibre L’Ovidi per tal que ens explicara quin Ovidi era el seu. Perquè d’Ovidis n’hi ha tants com persones que l’hem valorat, el valorem i el seguirem valorant. Destacà diverses anècdotes de la seua vida. Ens explicà com aprengué a tocar la guitarra. Ens contà com, a Canals, en una actuació, en compte de cobrar-la, pagà l’Ovidi el sopar dels membres de l’associació cultural que l’havien contractat. I així podríem estar fins demà explicant coses de la seua vida. El fet que més ens ha impressionat és l’abandó per part d’aquelles i aquells que se’n serviren mentre era políticament correcte dur-lo als pobles i que, a partir del 85, no li permeteren seguir enregistrant discos. No cal dir que férem esment de la seua mort. Dimecres farà 15 anys. Sembla ahir.

 

Després d’aquesta xarrada començà el sopar. Seguírem gaudint de les paraules i companyia de la Núria, n’estàvem asseguts enfront i entre el Pep i un membre d’Arthur Caravan. Parlàrem de tot allò que sol eixir en aquests sopars de persones, amb qui compartim uns mateixos desitjos (un PV lliure i sobirà). I comentant l’acte d’homenatge al Sr. Bausset, Núria ens explicà que, després de l’homenatge, dinaren a l’OCCC, acompanyats de Jordi Pujol, Josep M. Soler, Francisco Tomàs, els aspirants a Rector de la UV-EG, la família Bausset, etc. I que Josep Lluís havia deixat dit als amics amb qui va al Trinquet Pelaio que, cap a les 16:45h, vingueren per ell a l’OCCC per si la cosa s’allargava, i no el deixaven anar a veure la partida del dissabte. I així fou. Cap a les 16:45h feren acte de presència els amics, i el Sr. Bausset els pregà que entengueren que se n’havia d’anar a veure la partida de pilota. 

 

Un cop acabat el sopar, vingué l’actuació del grup alcoià, com l’Ovidi, Arthur Caravan. L’hem sentit i vist actuar diverses vegades i cada dia ho fan millor. Poguérem cantar algun tema dels que millors coneixem. I féu de presentador de l’acte TdH. I això fou tot. Trobàrem a faltar alguna persona que ens haguera agradat haver-l’hi vist. Però tot no pot ser.

 

PD: També saludem l’Adrià (de Banyeres) a qui li hem fet una comanda, a Jordi, per l’obra d’art que des d’avui podrem gaudir a casa, i a Elisa… per ser com és.
Bon dia.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.