Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

29 de febrer de 2012
0 comentaris

RICS, POBRES, CRISI I VOTANTS DEL PP

     El darrer informe de Càritas sobre la pobresa a l’estat espanyol diu que hi ha 580.000 llars (no persones) sense cap ingrés, cosa que significa un 34% més que el que hi havia l’any 2007. I que les execucions hipotecàries s’hi han duplicat.

     I ara us preguntareu què té a veure aquesta dada trista, molt trista, amb la crisi i els votants del PP. Doncs molt senzill… la crisi no fou reconeguda pel govern PSOE (quan calia) i els votants del PP pensaren que MRB (Rajoy) no solament ens trauria de la crisi sinó que faria desaparéixer la pobresa (ja sé que no ho va dir amb aquests mots). Però sí digué que, amb ell, vindria la felicitat a España. I jo no concep la felicitat i la pobresa totes plagades. 

     Però si a més sabem que és la més alta d’Europa-21 (la pobresa, no la felicitat), tret de Romania i Letònia. La mitjana de pobresa a UE-21 és del 16% i nosaltres en tenim un 21%. I dupliquem els valors de pobresa d¡Holanda, i estem també molt més amunt que França.

     I solament per deixar-vos una altra dada per a la reflexió per haver elegit PP (ara bé, si és això el que volíeu, res a dir), segons Vicenç Navarro, economista, ens caldria AUGMENTAR la despesa SOCIAL en 75.000 milions d’euros, justament el frau de les empreses espanyoles. Senyor Rajoy, per què no fa una cosa ben feta en la seua vida de president de govern i enceta el meló del frau fiscal? Jo, no votant del PP ni del PSOE, li ho agrairia ETERNAMENT. Però sé que no serà tan valent, i li dic que m’agradaria equivocar-m’hi. 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.