Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

28 de juliol de 2011
0 comentaris

REGENERAR LA POLÍTICA (i 3)

    Cal assenyalar l’absència d’uns mitjans de comunicació independents i fiables. Els públics estan encara al servei del govern de torn. I els privats, cada vegada més concentrats, serveixen els interessos del grup capitalista que els controla. El seu únic objectiu és obtenir el màxim benefici econòmic. No informen, sinó que marquen unes línies d’opinió, transmissores del pensament únic.

     Però el més important per a la regeneració de la política és l’existència d’AUTÈNTICS DEMÒCRATES, CIUTADANS LLIURES, CAPAÇOS DE PENSAR PEL SEU COMPTE I D’ACTUAR CERCANT EL BÉ COMÚ, sense que açò signifique voler l’accés a algun esglaó de govern. No tenim una societat civil, viva i exigent que plantege als polítics les seues necessitats. Ens han educat, ens segueixen maleducant per a ser súbdits submisos, conformistes, consumidors compulsius que accepten una esclavitud precària. Individus aïllats i insolidaris, incapaços de sacrificar-se per la resta. Acostumats, massa acostumats diria jo, a viure davall la por o la mentida, com no ens fiem de ningú, acabem entabanats fàcilment per qualsevol que ens prometa seguretat, pa i diversió.

     On estan, entre nosaltres, els que han dit NO a aquest sistema corrupte i corruptor? Qui són els rebels indignats que cerquen la veritat entre tanta porqueria mentidera, que han fet de la resistència no violenta l’eix de la seua acció cívica, trencat complicitats i lligams amb aqueixos poders que intenten mantenir-nos esclavitzats?  

EMPATIA (1)
06.09.2013 | 12.57
Dissabte de reflexió
25.02.2006 | 2.05
A Sense categoria

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.