Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

30 de maig de 2006
Sense categoria
3 comentaris

Quina vesprada!!!

Quina vesprada que duc amb les "matemàtiques"!!! Que si primer sumem per tal de veure la nota de les proves, que si després dividim per tal de saber la mitjana de les notes, que si després hem de calcular la mitjana de les tres avaluacions. Clar, és inevitable que isquen números amb decimals. Ara has de mirar on talles per tal de fixar un criteri que satisfaga l’alumnat i no en perjudique cap. Un 6’3 pot ser un 7’0? un 8’6 pot ser un 9’0? Les preguntes de cada any. Tants mitjans que té la Conselleria i no ens facilita un programa perquè tot açò quede clar i igual per a qualsevol alumne curse els estudis on els curse. Li quedaríem per sempre agraïts al Sr. Conseller d’Educació. Penseu-hi!!!

Bona vesprada-nit…


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Home, jo tammé sóc de lletres, perô tampoc cal ser un figura dês números pâ dir qu’un 8,6 podria convertir-se en un meritori 9, perô un 6,3 a un 7 ja se’n va massa.
    Ara, qu’a mi em van suspendre una volta amb un 4,99 per alliçonar-me…

  2. Ja et diré la nota mitjana dels dos grups de 2n de batxillerat i voràs: un professor com jo no l’has tingut mai. I no et dic per què.

    Des d’un poblet xicotet
    Àngel

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.