Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

29 d'octubre de 2015
0 comentaris

PROGRAMA DE LA IX JORNADA DE DEFENSA I PROMOCIÓ DELS DRETS HUMANS I DELS EQUIPS DE PASTORAL POLÍTICA I COMUNICACIÓ

Benvolgut amic, benvolguda amiga,
Ens plau fer-te arribar el programa definitiu de la XI Jornada del Grup Sant Jordi de Defensa i Promoció dels Drets Humans i dels Equips de Pastoral Política i Comunicació, que se celebrarà el proper dia 14 de novembre, dissabte, a l’Hotel Alimara de Barcelona (carrer Berruguete, 126).
Tal com us hem anat explicant en comunicacions anteriors, la jornada d’aquest any es titula “Religions, sensatesa i llibertat”. Els ponents del matí seran finalment Justo Lacunza, missioner pare blanc i ex president del Pontifici Institut de la Santa Seu d’Estudis Àrabs i Islàmics, i Manuel Nin, monjo de Montserrat i rector del Pontifici Col·legi Grec. Després de dinar tindrà lloc l’habitual taula rodona, amb l’experta en temes islàmics Dolors Bramon, el portaveu del Consell Islàmic i Cultural de CatalunyaMohamed Halhoul i el professor i membre del Consell Assessor per a la Llibertat Religiosa Daniel Giralt-Miracle.
Assistiran, com ja és tradicional, destacats laics, preveres i religiosos d’altres diòcesis germanes. La participació de persones de fora de Catalunya és una de les característiques principals de les nostres jornades anuals, i s’insereix en l’objectiu de construir una xarxa de complicitats i vertebrar un espai central de la nostra Església. Aquesta iniciativa representa un gran esforç econòmic, per la qual cosa us demanem que, com a mínim, assumiu les despeses del dinar, 30 euros. De fet, aquesta inscripció és simbòlica i cobreix una mínima part de les despeses generals de la Jornada.
Farem la inscripció informàticament, d’una manera molt fàcil. Només has de clicar a sobre de la paraula següent, INSCRIPCIÓ (en color blau i subratllada), i s’obre un formulari automàticament. Quan hagis emplenat els camps, has de clicar al botó del final que diu ENVIA. El temps que suposa és mínim i ens ajuda molt de cara a l’organització de tot plegat. Tanmateix, si alguna persona té dificultats em pot trucar al mòbil 609 888 399. Et demanem que facis la inscripció abans del 8 de novembre.
Res més. Tot confiant que ens podrem saludar en el decurs de la Jornada, et saludo ben cordialment.
Miquel Esquirol
Secretari

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.