Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

4 de novembre de 2013
0 comentaris

PROBLEMES DE LLENGUATGE (1)

Des del punt de vista de les estadístiques, una persona que rep 1000€ i una altra que no rep res, cada una d’aqueixes persones apareix rebent 500€, segons l’anàlisi de la Renda per càpita.

Des del punt de vista de la lluita contra la crisi, les retallades en béns i serveis que el govern aplica als ciutadans són un bon remei. Des del punt de vista que qui pateix les seus conseqüències, les mesures d’ajustament, agreugen les malalties, retarden les intervencions quirúrgiques, dificulten o impedeixen l’atenció sanitària a persones sense papers, s’atén pitjor les malalties per falta de diagnòstic, la salut resulta més cara… 

Hem passat a anomenar globalització el que realment és capitalisme salvatge. Les víctimes de l’imperialisme s’anomenen països en vies de desenvlupament.  Els morts en les guerres, els pobres en les ciutats, els desnonats de la crisi econòmica… són efectes col.laterals.

A les mentides difoses en les campanyes electorals, se les anomena REAJUSTAMENTS (sempre produïts pel nostre bé). La traïció d’anomena ara realisme, la pèrdua de drets dels treballadors, s’anomena REFORMA LABORAL. L’explusió dels joves pobres del sistema educatiu, rep el nom de deserció escolar. 

Als paradisos fiscals que amaguen el diner per tal de no pagar impostos se’ls considera llocs d’inversióo. Al saqueig dels fons públics per polítics corruptes se l’anomena ENRIQUIMENT IL.LÍCIT

Quan els lladres són de bona família, no són lladres, són CLEPTÒMANS. 

MENTEIXEN MÉS QUE ALENEN
20.05.2007 | 5.21
CLAUSTRE: DESCANSE EN PAU
05.03.2009 | 1.39
A General

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.