Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

6 de juliol de 2011
0 comentaris

Postres de músic

     Aquests dies de neteja de papers i coses acumulades durant el curs m’ixen coses que vull compartir amb vosaltres. Som-hi:

1. Segons l’informe PISA, el sou dels professors redueix el fracàs escolar. I a l’Estat els docent cobrem el mateix que l’any 2008. Els països de l’OCDE que millor paguen els seus docents són, Finlàndia, Austràlia, Canadà, Alemanya o Irlanda (aproximadament uns 50.000€ anuals). Aquests països són els que més bons resultats tenen en PISA. El poder adquisitiu dels mestres ha caigut 2 punts i 5,1 el dels professors d’ESO.

2, No m’agrada el meu nom. Hi ha una web que ha posat en marxa una campanya per tal de canviar-se el nom. Els noms menys freqüents a la província de València són: Amedeo, Celestín i Cristòfol (homes), i Arabella, Baudilia i Cezarina (dones).

3. El monestir del Sancti Spiritus El Real de Toro, pertanyent a les germanes dominiques, ofereix pregàries a través d’un blog

4. Telefònica ha obert una xarxa social de suport escolar. Ací teniu l’enllaç. 

5. Una altra curiositat és que Jof Rafman recopila una col.lecció d’imatges de dispar automatitzat. Ho podreu trobar ací.


 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.