Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

17 de juny de 2011
4 comentaris

Per tal de contrarrestar…

Benvolguts, Benvolgudes
Us reenviem aquest correu del Servei de Cooperació Internacional i Immigració de l’Ajuntament de Barcelona perquè cal contrarrestar aquests rumors ben malintencionats que 
tants disgustos ens poden portar i que invalidarien una feina de tant de temps a  favor de la tolerància, la diversitat i la integració.
Glòria Oller
(Coordinadora)
Pen  Català
Canuda, 6 5è pis
08002 Barcelona
Tel. 93 3183298
 
 
Potser ja ho has rebut per un altre cantó. Seguim amb les nostres campanyes. Aquest són els 4 vídeos amb personatges de la sèrie sèrie en clau d’humor:  Aquest  cop amb personatges i humor. (volem enganxar el públic jove i de les xarxes  socials)
que tracten els següents rumors/temes: els immigrants ens estan envaint els immigrants no s’integren els immigrants abusen del sistema sanitari els comerços immigrants actuen 
fora de la llei i reben més ajuts si us plau mira els vídeos (amb so!)
  
 
 
 
si t’agraden t’agrairíem molt el seu reenviament. 
Moltes gràcies per la col·laboració. 

Ramon Sanahuja  

Director del Servei de Cooperació Internacional i Immigració
Sector d’Educació Cultura i Benestar
Passeig Sant Joan 75, planta 2ª.
Ajuntament de Barcelona
93 256 46 20
 
Web de Nova Ciutadania:   
  
 Web de Cooperació:    
  
Fes una ullada als vídeos de cooperació:  
PD: I jo afegiria una pregunta: algú/na em pot explicar per què CiU ha deixat governar Badalana a aquest Javier Albiol (PP)?


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

 1. CiU ha recolzat García Albiol almenys per aquestes raons:
  A.  Perquè si no ho feien, els populars no els haurien donat a ells l’alcaldia de Barcelona.
  B.  Perquè la majoria són tan racistes com el senyor Albiol (ja han aprés a no dir “xarnego” en públic, però no tenen tanta correcció política amb els “moros”, per exemple, perquè per no ser, no són ni ben educats -la feinada que tens per a acoseguir que parlin amb respecte!-).
  C. Perquè a vegades no poden fer servir la senyera per emmascarar-s’hi (és el recurs que tenen per fer veure que tenen ideologia quan l’únic que els interessa de veres -i, per tant, l’ únic que els defineix- és servar, augmentar i estendre l’estructura capitalista al servei dels de sempre).
  D. Perquè són la marca blanca del PP a Catalunya.
  E. Perquè la seva autèntica pàtria és el capital (de cap manera Catalunya, com volen fer veure), i aquest està molt millor defensat pel PP, que també és format per “salvapàtries”.
  F. Perquè els agraden els mateixos sistemes de repressió policial i de control de la premsa,  tot i que en aquestes coses, hem d’admetre, meravellats, que poden donar lliçons al PP.
  G. Perquè tenen la mateixa vanitat d’autoproclamar-se els millors obviant que no hi cap persona d’exemplaritat moral ni de solvència intel·lectual reconeguda que els recolzi.
      No cal seguir amb tot  l’abecedari, oi?   

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.