Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

20 de maig de 2011
3 comentaris

Per si a algú li interessa, JO VOTARÉ COMPROMÍS

són els mots amb què acaba Rafa Xambó, professor de Sociologia de la Universitat de València, l’article “I PASSARAN” d’ahir a Levante-EMV, paraules que faig meues també. Destaque aquest fragment de l’article:
No tinc cap vareta màgica. No sé per quant, ni molt, guanyarà el PP. Crec, però, que en aquestes eleccions cal anar a votar; a dir-los que ens donen fàstic i vergonya aliena. Mai no en tindran prou —com va dir molt encertadament, fa anys, l´enyorat Vicent Ventura. Podem votar per la gent honesta que viu la política com un treball per millorar la vida de tothom, per la gent que creu en les capacitats i l´enginy dels valencians per recuperar la dignitat a pesar de la colla de reaccionaris i beats que ens governen. Podem votar perquè no guanyen tant, per a preparar-nos a treure´ls de les institucions des de l´endemà de les eleccions. Hauran de governar i ho han cremat tot. La pròxima legislatura serà un malson del PP que patirem tots. I el seu règim caurà. Per si a algú li interessa, jo votaré Compromís.”

I també faig meu l’article d’Enric Morera, candidat a la presidència del Govern Valencià per Compromís, “FARTS DE PROMESES”:

Va notant-se a la campanya que en certs partits manca la creativitat i el quefer de certs «professionals» de la imatge, la publicitat i l´espectacle i per això, opten per la vella tècnica de fer promeses i més promeses. La realitat de la societat valenciana, però, és una altra i ben diferent perquè els ciutadans, i parle com a tal, estem farts de promeses i volem fets. I per això estic en política. Perquè vull fer, perquè vull actuar, perquè ni puc ni vull escoltar promeses. 

Anem als fets. Nosaltres volem generar llocs de treball, volem que l´Estat ens envie els diners que ens corresponen per la nostra població i per l´aportació que hem fet al conjunt. Volem recursos suficients per als nostres ajuntaments i volem una administració de justícia eficaç i ràpida, perquè no s´escapen amb facilitat de la vida pública els corruptes que tant de mal han fet a les nostres institucions i a la classe política valenciana.
Front als projectes virtuals, a les maquetes, als grans cartells i a les presentacions fastuoses, nosaltres volem i proposem fets. La millor manera de recuperar la confiança de les ciutadanes i dels ciutadans és amb realitats, amb fets, amb un compromís per canviar-ho tot i de millorar la societat. Nosaltres estem disposats a tot això i molt més.” (Levante-EMV)


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. El temps que cal per mirar-lo està ben invertit i és suficient per indignar-se i votar. A la gent de més de 18 anys se li suposa capacitat de reflexió i capacitat de crítica, de no deixar-se enganyar. És fácil doncs trobar el vot més convenient per a millorar i donar-li futur al País,… o deuria ser-ho.

    Sort!

    http://blogs.tv3.cat/latituds.php?itemid=40053

  2. Ja saps com pense jo, Àngel, però bé. Que tingue sort. Que tinguem sort!
    🙂
    (em quedaré cego amb les parauletes rares estes. Les de comprovació vull dir. a vore si les encerte a la primera)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.