Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

24 de març de 2011
2 comentaris

Per la utopia

Companyes i companys d’utopia:

Açò que passa a ca nostra, no té trellat ni forrellat. En qualsevol indret civilitzat del planeta, tots aquells que ens malgovernen ja serien a la presó:  corrupció, especulació, censura, manipulació, balafiament, humiliació de llengua i cultura pròpies, accidents, enderrocaments, esdeveniments, feixisme, fanfarroneria, finançament il·legal, mentides, violència, etc… Ja està bé la cosa o què?


D’ençà que els grecs van treure’s de la màniga la democràcia, aquesta s’ha distorsionat. On està el poder del poble? Si certament açò fos democràcia, no ens sentiríem obligats a odiar a aquells qui la voluntat col•lectiva majoritària ha escollit, simplement ho acceptaríem i prou. Llavors, per què no? Suposadament els polítics són, precisament polítics, perquè els mou la motivació de crear un sistema millor per aquells a qui representen. Quan va deixar la política de ser una vocació per convertir-se en una professió? Si, a més, un polític transgredeix els compromisos adquirits amb el seu poble per obtenir un benefici econòmic, ja n’hi ha per esclatar. I si aquest polític és el president… ens punxen i no ens trauen sang!


Acceptem-ho, estem saturats. Si fóssim incombustibles, hi seríem tots els cap de setmana manifestant-nos, però no ho som. Els caps de setmana els hauríem d’emprar en el nostre propi esbarjo, no deixar-nos la sang, suor i llàgrimes al carrer. Però la realitat és què hi ha tan de desgavell… D’ací a no res, ens trobarem amb la “democràcia” a les urnes i el Molt Honorable tornarà a ser candidat. Tornem a eixir al carrer, és nostra darrera oportunitat, és ara o mai, reviscolem la democràcia, recuperem l’origen d’aquesta, posem el nostre granet de sorra per canviar la realitat, siguem actors partícips d’aquest canvi.


Per la llibertat d’expressió, contra Camps, contra el totalitarisme, per la cultura, per la llengua, contra la estupidesa, contra la censura, contra la corrupció, per TV3… PER GOKU!

Manifestació NO VOLEM UN LLADRE DE PRESIDENT – dissabte 26 de març de 2011 (18h. Plaça de Sant Agustí de València).

La darrera notícia de la manifestació:



PD: Tant si hi vindreu, com si no, empreu 5 minuts del vostre beneït temps en, almenys, fer-ne sabedors als vostres contactes, reenviar aquest text, l’esdeveniment del Facebook…


— 
COL·LECTIU CONTRA LA CORRUPCIÓ  http://noalacorrupcio.blogspot.com/
Videos Convocatòria:
http://www.youtube.com/watch?v=f4Ndy4w4scs
http://www.youtube.com/watch?v=7jK8DTpX-lE

Col·lectiu al Facebook: 
http://www.facebook.com/group.php?gid=85398846870 , 
http://www.facebook.com/pages/Collectiu-Contra-la-Corrupcio/113630642006094?ref=ts
Trobaràs el material ací: 
https://sites.google.com/site/noalacorrupcio/


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. El més preocupant no és que ens governen polítics que intenten traure benefici del seu càrrec, ni que siguen corruptes, feixistes, ambiciosos i inútils fent política econòmica ni, fins i tot, que intenten esborrar les senyes d’identitat d’un poble. El que realment preocupa és la reacció del poble, o la falta de reacció, millor dit. Preocupa i desmoralitza.
    La gent passa de la cultura, de la llengua, de la censura, de tv3, de la llibertat d’expressió, de les torres de petroli enmig de la mar, de les corregudes de bous i del maltracte animal, de les torres d’alta tensió per serres casualment cremades un poc abans possant en risc pobles i veïns, de la corrupció política,… I els que no passen o són peperos o tenen altres coses millor que fer que defensar el País que heretaran els seus fills i les seues llibertats.
     
    El 2 d’abril a Oliva, i el 16 a València. Omplirem places i carrers, eixos i molts dissabtes més. Però cansa “lluitar sense tenir cap eina” contra cada vegada més gent, discutir i defensar i ser acusada de radical. I trobar tan poca gent que rema en la mateixa direcció. I és “fàcil oblidar que encara hi ha llum per adreçar la vida”. Fa por assumir que cada vegada les minories som més minoritàries i que si som tan repoquets potser som nosaltres els errats, i a partir d’ahí, començar a creure de veres que, a eixes minories, sempre ens toca perdre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.