Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

4 de juny de 2010
2 comentaris

Pentinar-se durant la classe

Aquelles i aquells que us dediqueu al feixuc esforç de l’ensenyament avui dia no sé si us passa el que duc observant aquest curs en els grups de 1r d’ESO. Fins enguany no havia tingut la “sort” d’impartir docència a 1r d’ESO. Enguant he hagut de baixar-hi (és l’expressió que fem servir quan els professors agregats i catedràtics de batxillerat -així s’anomenava l’oposició que vam “guanyar” hem d’impartir classe als grups de 1r i 2n d’ESO). Durant l’any he vist tantes coses que ja no sé si visc en el mateix món dels meus alumnes de 1r d’ESO (repetesc). 

Els he hagut de cridar l’atenció per tal que a l’hora d’intervenir en classe, almenys aixecaren el dit i esperaren que acabara de parlar si tenia l’ús de la paraula algun company o jo mateix, els he hagut de dir que les cadires i les taules no s’arrosseguen sinó que s’alcen i es traslladen, els he hagut de dir que, quan arriben tard a l’aula han de demanar permís per a entrar-hi, els he hagut de dir que han de vindre de casa pentinats, els he hagut de dir… i clar tot açò és temps que “perdem” a l’hora d’avançar la matèria impartida.

Aquest matí ja no he pogut més. Eren les 8:35h i tenia dues alumnes que estaven pentinant-se el cabell (sense pinta, però). Com que ja he perdut el compte de les vegades que els he dit que això no, que es pentinen bé a casa, les he enviades al servei per tal que TRANQUIL.LAMENT ho feren. I així ha estat: han marxat com si res. En tornar del servei i acabar la classe, els he preguntat si ja s’havien pentinat bé i m’han contestat que ja els comence a caure bé. Sense comentaris. Bon dia. 

PD: Pel que he vist ara mateix no he sigut l’únic a qui li ha passat. Mireu ací


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.