Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

27 de març de 2013
1 comentari

Papers CRISTIANISME I JUSTÍCIA

A continuació us penge el Suplement del Quadern núm. 183 de CJ, març, 2013

 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

 1. Tu!   … també tu Mas i tu Junqueras …

  Creus en Catalunya lliure i plena?

  Estàs determinat a fer de Catalunya una nació independent tal com li correspon?

  Saps que hi has de posar ganes, força, urgència i fins i tot precipitació?

  Fes-ho! doncs, … fes-ho!

  ———-

  Jordi Fornas, batlle de Gallifa fins aquest Dissabte Sant quan la moció de censura que li faran pot desbancar-lo del seu càrrec, Jordi Fornas, repeteixo, ha donat testimoni de la seva resposta afirmativa amb paraules i fets a totes aquestes preguntes que acabo de formular.

  Jordi Fornas, ha donat la cara en públic sense por, el seu independentisme és de pedra picada, així ho ha demostrat. No cal fer gaires coses ben fetes i a la llum pública i en el seu precís moment, per esdevenir testimoni de la veritat!

  Si Jordi Fornas hagués viscut aquestes nostres actuals situacions, fets i actes, fa dos mil anys, tal com ho feu JESÚS DE NATZARET, salvant les distàncies abismals  entre ambdós personatges i seus respectius projectes, a Fornas també l’haurien empresonat i jutjat amb acusacions veritables o falses segons la part en que es trobi l’observador.

  Diu la pregària solemne de la festa per antonomàsia del cristianisme, de la festa com molts sabeu em refereixo a la celebració de la nit de Pàsqua del Dissabte Sant, de la pregària em refereixo als següents mots:

  “Beneït el pecat -referint-se a Adam i a tota la humanitat- que ens ha merescut un Salvador tan gran! -referint-se al qui digué “no hi ha amor més gran del qui dona la vida pels seus amics”.

  Bé, per acabar aquesta lloança i admiració a la persona de Jordi Fornas, i per demanar-vos a tots els independentistes catalans que aneu aquest Dissabte Sant en peregrinació a Gallifa a fer-li costat i a honorar-lo com a icona visible de tants i tants batlles i alcaldes de Catalunya que ja s’han determinat a donar el seu suport i la seva determinació per la causa de la Independència de tota la nostra nació.

  Bé, doncs, per acabar  aquest escrit i aquest clam us diré que el millor encara ha de venir! Aquesta va ser la Victòria de Jesús, el Crist, després de la mort hi ha la vida! després del bon vi encara hi ha el vi millor! I Crist va reeixir i es va multiplicar! “Jo he fet això! però vosaltres encara fareu coses millors i més grans!”

  Tornant a Fornas, que sé de segur que passi el que passi seguirà fidel a la Independència de tots els catalans, seguirà ferm i actiu, ara potser deslliurat del càrrec de batlle, encara tindrà més temps i més força per a dedicar-la amb intel·ligència i picardia a la tasca d’alliberament que ens cal!

  Jordi Fornas! batlle de Gallifa! estem amb tu milers i milers de catalans!

  Jordi Fornas! batlle de Gallifa! no et rendeixis, no t’aturis, et necessitem!!!

  Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.