Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

7 d'octubre de 2013
0 comentaris

Ordenacions de diaques i preveres a Montserrat dissabte passat

Gràcies a la xarxa vaig poder seguir en directe la Missa, presidida pel bisbe auxiliar de Barcelona, monsenyor Sebastià Taltavull, de l’ordenació de diaques i preveres dissabte passat a la vesprada. A part de considerar l’Abadia de Montserrat com un lloc un poquet ja meu (amb el permís de la Comunitat de Monjos), ja que, en un altre moment havia assistit a l’ordenació sacerdotal d’un monjo i amic, no podia perdre’m aquesta (encara que en aquest cas fóra a través de la xarxa). 

Els quatre monjos ordenats diisabte són: (com deia en un anterior apunt del bloc):

Anselm Parés i Domènech va néixer a Barcelona el 28 de juliol de 1942. La professió solemne la va fer l’1 de novembre de 2000 i va ser ordenat diaca el 8 de desembre de 2006. Actualment treballa a la secció de comptabilitat del Monestir.

 

Sergi d’Assís Gelpí i Abradó va néixer a Malgrat de Mar el 25 d’agost de 1975. És llicenciat en  Filologia Catalana. Féu la professió solemne el 15 de maig de 2005 i va ser ordenat diaca el 23 de juny de 2011. Actualment és el prefecte de l’Escolania.

 

Efrem de Montellà i Llauradó va néixer a Barcelona el 27 de març de 1970. És professor superior de  solfeig. La professió solemne la va fer el 31 de gener de 2010. Actualment és el director de l’escola i de la residència de l’Escolania.

 

Bernat Juliol i Galí va néixer a Girona el 31 d’octubre de 1978. És llicenciat en Dret i va professar solemnement el 12 de juny de 2011. Actualment és el secretari abacial.

Amb algun dels ordenats he pogut intercanviar unes paraules en la meua recent estada a l’Hostatgeria. I des d’ací, i ara de nou, els done l’enhorabona i us deixe amb l’homilia que féu el bisbe Sebastià Taltavull:
 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.