Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

24 de febrer de 2013
0 comentaris

Obrers del regne (un escrit que m’he trobat i us traduesc)

Quan observem un gran edifici és fàcil que ens fixem, a primer colp d’ull, en l’aspecte global del conjunt, la forma, l’alçada, el color, etc.

En un examen més profund es descobreixen els detalls i matisos que determinen o defineixen la qualitat de l’obra i el nivell professional dels operaris, el tipus de rajola, de les teules o adorns.

La conclusió a què podem arribar és que les grans obres són les que criden l’atenció però són els xicotets detalls els que les fan possibles.

Comparat aquest exemple amb el nostre viure quotidià de cristians, sorgeix una vegada més la invitació que Crist  ens fa per tal que siguem constructors de detalls, cada rajola compta, deixem que siguen altres els que reclamen per a ells el triomf en les grans empreses o que davant el fracàs no accepten la seua responsabilitat.

Nosaltres estarem en associacions, cooperatives, ajuntaments, treballant des d’allò xicotet, lluitant per la justícia sense altres armes que les que l’Evangeli  proporciona, sense apassionaments excessius però amb la convicció que el que fem és just, tant fa des de quin partit polític -ací jo dissentesc de l’autor del text per la senzilla raó que hi ha algun partit polític que l’olor a m… és tan penetrant que podem acabar ofegats (ho sent, és el que pense)- o plataforma ho fem, sempre que la principal de les banderes que onegen en el nostre cor siga la de la creu.

La tendresa era açò
12.03.2013 | 4.52
DESCANSE EN PAU
12.08.2007 | 12.23

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.