Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

13 d'abril de 2011
0 comentaris

O ens mobilitzem o el PP es carrega (entre altres coses) el sistema educatiu públic del PV

O mobilitzem a tot el col·lectiu de mestres de cara a les pròximes eleccions o el PP va a carregar-se el sistema educatiu.

Allò que va dir Rus (president de la Diputació de València) “a estos hi ha que rematar-los” ho estan complint i cada vegada ho dissimulen menys perquè veuen que per més agressions que facen al col·lectiu de mestres, no hi ha cap resposta contundent per part de nosaltres.

 

Si continuem dormint, tot el que passe després serà culpa nostra. De moment ja han aconseguit:

 

– Retallar-nos els sous ( entre un 5 i un 7%) més el que ens han llevat en la paga extra de desembre.

 

– Congelar la revisió dels sous amb la pujada de l’IPC, amb la qual cosa perdem poder adquisitiu (cada any som més pobres, a dia d’avuí estem cobrant menys del que cobràvem l’any 2008).

 

– Fer una convocatòria ridícula d’oposicions enguany, a pesar de tindre un compromís signat que deia que sí que hi hauria oposicions (enguany es jubilen 1300 docents i només han convocat 110 places).

 

– Reducció de més d’un 50% de les comissions de servei, amb la qual cosa moltíssims mestres no poden conciliar la seua vida laboral amb la familiar (segur que tots coneixeu algun mestre/a que està vivint a Catral, Oriola, Torrevella, el Campello i ha de deixar als seus fills menuts tota la setmana sols, amb el marit o els iaios).

 

– Maltractar i impedir l’ensenyament del valencià. Més de 60.000 alumnes no poden continuar el seu ensenyament en valencià quan passen de primària a secundària per falta de places i del requisit lingüístic docent. Persecució constant a les associacions que defensen el valencià: Escola Valenciana i sindicats.

 

– Introduir l’ensenyament del xinés en secundària mentre hi ha més de 50.000 sol.licituds a les escoles oficials d’idiomes que no tenen plaça per falta de professorat.

 

– Crear un conflicte amb l’assignatura d’Educació per a la ciutadania per fer política amb l’educació i fer-la contra al govern.

 

– Afavorir els col·legis concertats i perjudicar els públics ( des que mana el PP a València el nombre de centres privats que han obtingut el concert s’han triplicat. Ara volen donar terrenys públics a empresaris per tal que construïsquen centres privats i donar-los la concessió per a 75 anys).

 

– Rebutjar les subvencions que dóna l’estat per a les autonomies (qui no recorda a Font de Mora dient que els ordinadors portàtils provoquen miopia, 14 milions d’euros en ordinadors que va rebutjar per fer la contra al Govern).

 

– Posar l’opinió pública en contra dels mestres, desprestigiant el col·lectiu i la seua tasca. ( Sempre que vénen vacances de Nadal, Pasqua o estiu trauen el tema de les vacances dels mestres).

 

Ara volen ampliar l’horari docent de secundària 3 hores més a la setmana. ( Això implica treballar més, cobrar menys i reduir places docents)

 

L’última declaració d’intencions la van fer el passat divendres en un multitudinari sopar amb els responsables educatius del PP.

 

Llegiu-ho i comprovareu que “van seriosament” i la pròxima legislatura, si governen, van a pels mestres, a “carregar-se’ns”.

 

http://www.elpais.com/articulo/Comunidad/Valenciana/400/Camps/elpepiespval/20110203elpval_23/Tes

 

Per la meua part, jo faré tot el possible per impedir-ho. I tu? Vas a quedar-te quiet i callat mentre ens cauen bastonades per tots els costats?

 

 

Segurament els qui llegiu aquest escrit no sou votants del PP, però tal com m’ha arribat us el deixe per tal que el feu arribar a totes i tots les treballadores i els treballadors de l’educació… 


SORT I FORÇA!

 

 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.