Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

24 de febrer de 2012
2 comentaris

Nosaltres responem així: amb música

I de la bona.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Llibre i llum, i cap a València.
    Esta carta és la que s’està passant:

    Estimats/es amics/es: permeteu que hem diregesca a vosaltres, per tal d’aportar unes idees per a la mega-manifestació del proper dissabte 25. En primer lloc dir-vos, que ara sí, no teniu excusa per acudir amb els vostres familiars. Deixeu per unes hores, pares i mares malalts, xiquets i infants dueu-los també, aparqueu ocis diversos….i no poseu més excuses per favor, ACUDIU TOTS!!!!

              La meua idea consisteix en : que tot el món acudisca amb un LLIBRE a les mans ( format menut, per a no cansar-vos) i una ESPELMA-CIRI-CANDELA-BLANDÓ……i que a l’acabar la manifestació, i tots a l’hora, i a un mateix senyal, guardarem un minut de silenci respectuós, tot alçant els braços al cel de València, i amb una mà tinguerem un LLIBRE, i a l’altra un LLUM encés. Nosaltres treballadors/es de l’Ensenyament, de la Sanitat, de les Administracions, dels Bombers i cossos de seguretat, de RTV, Estudiants, Pensionistes i Mestresses, TREBALLADORS/ES en general, SOM GENT DE CULTURA I DE PAU!!!!!
              No oblidem que els antidemòcrates de tota la vida, li han tingut por sempre a la CULTURA, i son VIOLENTS!!! La Història està farcida d’estos tristos episodis.En quant al simbol de la llum, té quantes connotacions vullgau donar-li: religioses, místiques, de condol, de naturopatia, estètiques, lúdico-festives, pacifistes…….es faria llarg nombrar els milers d’exemples, que al llarg de la història, contempla LA LLUM!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.