Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

2 de desembre de 2007
0 comentaris

NIT DE DISSABTE

Anit, convocat pels alumnes del grup 2n A de fa quatre cursos, vam assistir a un sopar de classe. Érem poquets. Però ho passàrem bé. Primer, us diré que havíem quedat a la Pizzeria Etna de la platja de Gandia. Com sempre sol passar-me, em vaig perdre cercant la pizzeria. Sort que vaig trobar uns exalumnes i m’indicaren molt bé per on poder arribar-hi. Un cop allí, aparquí el cotxe. Havia arribat el primer. No passa res. Faria temps. Així fins que arribà la resta de comensals. No havíem reservat taula… per tant haguérem de sopar en una altre lloc. Però cap problema.
Durant el sopar els exalumnes em posaren al dia del que feien. Totes i tots haurien d’estar cursant 3r de carrera, però no és així hi ha gent que encara li queda alguna assignatura de 1r, cosa, pel que vaig veient, cada dia més comuna. Recordàrem anècdotes. Em preguntaren per algunes companyes i companys meus del centre. I així transcorregué la vetlada. Hi havia una jugador de futbol (Jordi) que avui juga. Un altre (Iván, de l’Ontinyent) avui anava convocat i no pogué assistir-hi. Un altre dia serà. La resta, totes dones -era un grup amb sols cinc xics- continuaren la nit de festa. Jo, sobretot pel problema del genoll, me’n vaig tornar a casa des del lloc del sopar.
I hem quedat que ho repetirem alguna vegada més avant. A alguna feia quasi quatre anys que no la veia. Però em vaig alegrar molt.
I res més… per ara.

PD: Avui és dia de correccions… ja sabeu que s’acosta la 1a avaluació.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.