Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

19 de juliol de 2021
0 comentaris

Ningú sense treball

En la festa de Sant Josep Obrer, que l’Església celebra cada any l’1 de maig, el Papa Francesc destacà la importància del treball i convidà a pregar a Sant Josep per tal que cap persona estiga sense treball. “Preguem a Sant Josep Obrer que trobem camins que ens duguen a dir: cap jove, cap persona, cap família sense treball”, escrigué el Sant Pare en el seu compte oficial de Twitter @Pontifex_es.

En aquesta línia, el Papa subratllà que “el treball de Sant Josep ens recorda que el mateix Déu fet home no menyspreà el treball”.

El Papa Francesc convocà un Any de Sant Josep que inicià el 8 de desembre de 2020 i conclourà el 8 de desembre de 2021 per tal de commemorar els 150 anys del decret Quemadmodum Deus, amb el qual el Beat Pius IX declarà Sant Josep Patró de l’Església Universal.

El Sant Pare destacà que aquest any s’estableix per tal que “tots els fidels seguinrt el seu exemple (de Sant Josep) puguen enfortir quotidianament la seua vida de fe en compliment ple de la voluntat de Déu”.

“Tots poden trobar en Sant Josep -l’home que passa desapercebut, l’home de la presència diària, discreta i oculta- un intercessor, un suport i una guia en temps de dificultat”, escrigué el Papa en la seua carta apostòlica Patris corde.

A més, el Pontífex indicà que durant aquest Any de sant Josep l’Església catòlica concedirà indulgències segons una sèrie de condicions establertes per la Penitenciaria Apostòlica.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.