Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

16 d'octubre de 2014
0 comentaris

Mobilització unitària contra la imposició de la LOMCE i les retallades en educació (CCOO)

  • La FE CCOO PV promou manifestacions el 23 d’octubre i anima a treballadores i treballadors a protestar massivament contra la política educativa del PP

 

Convocatòria  23 O

Convocatòria 23 O

Els propers dies 21, 22 i 23 d’octubre el Sindicat d’Estudiants convoca una vaga per protestar contra la LOMCE i contra les retallades en educació. Des de la FE CCOO PV donem suport a aquesta mobilització i a més estem promovent una manifestació unitària per a la vesprada del dijous dia 23 perquè la comunitat educativa del País Valencià de nou isca al carrer a demostrar el seu rebuig a les polítiques educatives del Partit Popular que estan atemptant contra el dret a l’educació de tota la ciutadania.

La manifestació del 23 d’octubre està convocada pel Sindicat d’Estudiants i les següents organitzacions ja han mostrat el seu suport per dur endavant la convocatòria conjunta: FAPA-València, Escola Valenciana, CAVE-COVA, PSPV, EUPV, Els Verds PV, STEPV, FEU-Alcoi i la FE CCOO PV que continuem treballant per aconseguir el màxim suport per a una mobilització que considerem necessària per aturar la pèrdua de drets de ciutadania i la imposició d’un model segregador i mercantilista de l’educació promogut pel Partit Popular tant a l’àmbit estatal com autonòmic.

El llistat d’organtizacions que s’adhereixen a la convocatòria no està tancat encara i els propers dies altres organitzacions socials i partits polítics comunicaran la seua decisió. Tal com es vagen produint aquestes incorporacions anirem informant per tal que la major part de la ciutadania que hi participa activament en construir una educació pública, en valencià, integradora, laica, compensadora de desigualtats i de qualitat s’hi puga sumar.

La manifestació es convoca simultàniament a Alacant i València a els 18.30h. A Alacant s’inicia al carrer Carratalà i a València a la Plaça de Sant Agustí.

CCOO PV considerem que la mobilització unitària és la nostra força i que no podem restar immòbils davant aquestos atacs neoliberals contra l’educació. El dia 23 cal que eixim al carrer, cal que recuperem el futur.

Descarrega el cartell de les mobilitzacions ací.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.