Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

14 de juny de 2014
0 comentaris

MESTRES I POLÍTICS

Sempre s’ha dit (en forma d’acudit o seriosament, ara no sabria dir-ho) que volem les vacances d’un mestre d’escola, el sou d’un capità general i la feina d’un rector de parròquia. Però ja fa temps que hauríem de canviar aquesta expressió, sobretot pel que fa als mestres, i substituir-la per “volem les vacances d’un polític”. Per què? Molt senzill: els que ens dediquem a l’ensenyament cada vegada tenim més tasques a fer i menys personal per a fer-les. I si no, vinguen a algun centre i ho comprovaran. I ja la cirereta del pastís ha estat enguany: les proves de setembre les han passades a juliol. Ja vorem els resultats.

I què passa amb els polítics? Molt senzill: els diputats de les Corts Valencianes inicien unes VACANCES de TRES MESOS amb el parèntesi dels dos plens de juliol solament per a lleis. I aquests tres mesos, si no vaig errat, tornen a tindre’ls en època d’hivern. Per tant, si sumem: són 6 mesos de vacances. El mestre començà el curs en setembre i enguany l’acabarà sobre el 15 de juliol, tret dels dos períodes de Nadal i Pasqua (sobre un mes de dies no lectius)

Si ja sé que moltes i molts direu que aquests dies els polítics els dediquen al poble, al votant. A mi, tret dels membres de Compromís, mai ningú no m’ha visitat ni m’ha preguntat res. Bon dia. 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.