Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

20 de maig de 2007
0 comentaris

MENTEIXEN MÉS QUE ALENEN

Aquest migdia, a través de ma mare, m’ha arribat a casa el programa del PP per al meu poble. I sí que comencen bé. El programa comença amb un títol introductori Un equip jove i preparat. A continuació hi ha una breu presentació de les candidates i candidats. De la preparació dels components de la llista no diré res. El poble els coneix suficientment i ja decidirà: a Benicolet quasi mai ha guanyat la llista amb la gent més preparada, i aquesta vegada ens queden 7 dies per veure si es trenca aquesta tradició.

De la joventut (si entenem per jove el que diu el diccionari), tampoc és que puguen fer-ne ostentació. Dels 7 candidats, 4 passen la bonica xifra de 50 anys. I els altres tres, tret d’una, estan més a prop o passen els 40 ja. I de les tres persones suplents: totes estan ja en els 30 o els han passat. Per tant on és la joventut? Bé, jo no sóc jove (per si de cas).

I només començar a llegir em trobe amb una gran MENTIDA (deixarem l’anterior aspecte a la consideració dels lectors): Afirmen: "Enrique Valle Alfonso, amb exeperiència d’haver segut alcalde durant dotze anys, sempre amb majoria absoluta, i d’haver establit contactes amb institucions i persones claus per a aconseguir ajudes econòmiques par al poble." Doncs bé. Senyor Enrique Valle Alfonso, ha estat al front de l’ajuntament dotze anys amb majoria absoluta? En absolut. Per què no diu la veritat? No recorda, o  no vol recordar, que els quatre primers anys fou alcalde en minoria (3 regidors PP, 3 regidors PSOE i 1 regidor del BLOC)? No recorda, o no vol recordar, que, si haguera estat possible una entesa amb el PSOE no hauria estat, segurament, mai alcalde del meu poble? Encara ara lamentem la manca d’acord la gent del BLOC. No recorda, o no vol recordar, que en el Ple de presa de possessió no duia ni discurs ni res preparat? Va fer vergonya escoltar-lo pel que digué en aqueix moment tan important de la seua "carrera política". No recorda, o no vol recordar, que cada partit votà el seu candidat i l’alcaldia recaigué en vosté perquè era el partit més votat al poble? Quin gran error férem aquell llunyà dissabte de juny!!!! Si no hagués passat això, i sé que vaig a dir alguna cosa que mai podrem saber com haguera anat, vosté, que avui s’ompli la boca de Benicolet i de jubilats i jublitades, de processons -per cert, encara recorde que fa uns poquets anys la processó del Sant Soterrar hagué d’ajornar-se perquè no podia arribar a temps… quan treballava al restaurant VIVA ESPAÑA (el nom diu molt, veritat?) de la carretera Gandia-Oliva, mai haguera estat alcalde del meu poble. En fi, seguirem llegint el programa perquè promet… molt… moltíssim pel que fa a aqueixa paraula que tant li agrada al seu líder Rajoy "incerteses".

Bona vesprada.

P.S. No s’ho prenga malament però diga la veritat sempre. A mi m’ho ensenyaren de xicotet i m’ha anat molt bé.

Dues males notícies…
06.10.2006 | 7.42
A Sense categoria

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.