Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

24 de febrer de 2007
General
4 comentaris

M’agrada aquest ministre de Justícia…

Vaja per endavant que no tinc res a veure amb el PSOE i que, com sabeu, les meues preferències polítiques van per un altre lloc. Però dimecres passat m’agradà com va agafar el bou per les banyes i contestà al partit dels impresentables (per dir-ho suaument): Ací teniu les tres contestacions més destacades:

"Señor Zaplana, usted me puede dar lecciones de ordenación del territorio y de ladrillos, pero no de derecho"

"Era difícil darle la bienvenida, porque el diputado ausente nunca aparece" (a Michavila, premi al diputat absent)

"Le invito a que venga al ministerio a colgar su cuadro y le explico lo de la ilegalización de un partido" (a Acebes que va legalitzar el PCTB i ara en demana la il.legalització)

Que no em faré del PSOE? Tranquils, no, però m’agrada aquest Fernández Bermejo.

Bon dia.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Molt sovint la tasca d’alguns dirigents polítics passa desapercebuda si no realitzen algun espectacle que els hi dóna més pàgines a la premsa. Això succeeix en tots els àmbits polítics. Només cal veure les enquestes de valoració dels càrrecs polítics. La gent està descontenta però no reconeix qui els governa si no es tracta d’algú que canvia de regidoria, conselleria o ministeri.
    Jo no sóc diferent. Quan Fernández Bermejo fou escollit ministre de Justícia vaig descobrir un personatge nou. I fora de les darreres problemàtiques amb la politització de la justícia espanyola, gairebé no se’n llegia res. Vaig suposar que era bona senyal. Mentre d’altres es tiraven els plats per sobre ell estaria al cap del ministeri treballant.
    Vaig seguir els titulars del passat debat de dimecres però sense trobar o llegir frases textuals. Ara, ens has deixat unes frases que són perles dignes d’entrar al capdamunt de la classificació de sentències polítiques espanyoles. Caram, amb el ministre…

  2. Ens agrada perque li ha cantat la canya al PP.

    Però no oblidem que és ministre de justicia i que la cosa de les lleis s’han fet històricament contra nosaltres. Ja veurem que dirà quan enfoqui cap aqui.

    Que es barallin entre ells si volen (total, és el que sempre han fet). Nosaltres hauriem de veure-ho de fora estant. Que uns siguin més simpàtics o menys bèsties que els altres no vol dir que siguin "dels nostres".

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.