Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

10 de novembre de 2010
4 comentaris

L’abadessa del monestir de Sant Pere de les Puel.les també ho diu clar:

“Cal trobar el lloc de la dona a l’Església. Diumenge es va desaprofitar una ocasió única”

Arran del debat sobre el paper que van tenir les monges durant la cerimònia de diumenge de dedicació de la Sagrada Família -netejant l’altar i el terra davant de tots els homes que tenien el protagonisme de la celebració-, l’abadessa del monestir benedictí de Sant Pere de les Puel·les, Gertrudis Nin, juntament amb la resta de la comunitat en han fet arribar aquesta carta.

(Gertrudis Nin) Encara ens ressona per dins tota la festa de la dedicació de la Sagrada Família, en la que TV3 va estar a l’alçada de l’esdeveniment.

 

 

 

 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. la tele aquell dia, però si que he vist les fotos de les monges a blocs de Vilaweb. Trobo que les paraules del Papa (“que la dona trobi a casa i a la feina la seva pròpia realització“, o quelcom de semblant) són assenyades, i també podria fer-se extensives als homes (no crec que el Sant Pare pensi que els homes hem de buscar la realització als bars o als camps de fútbol). En qualsevol cas, les monges de la foto eren unes persones majors d’edat que eren conscients del què feien, i que ho feien lliurement. Potser eren més responsables que molts que critiquen perquè si, sense saber que dir.

    Atentament

  2. El tema de les monges és anecdòtic, i ridícul el fet de donar-li importància quan s’està parlant de l’Església Catòlica. És completament absurde, injust i intolerable que es valore el paper de l’Església sobre la dona, al llarg de la Història, per eixe fet. Cal tindre sempre present que l’Església en general, i la Catòlica en particular, és la Gran Opressora de la dona.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.