Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

10 d'agost de 2008
2 comentaris

La meua intenció segueix essent no escriure res abans del 15

Un amic m’ha enviat aquesta notícia de LAS PROVINCIAS.

urbanismo

La Conselleria de Presidencia subvencionará con 10.000 euros las obras de rehabilitación del casco urbano de la localidad valenciana de Benicolet
09.08.08 – 16:16
EUROPA PRESS |
VALENCIA
Las obras consistirán en la reforma de la fachada del Ayuntamiento, la reparación de las principales vías que forman el centro urbano, así como la adecuación de la carretera de acceso a la población (CV-60) y la colocación de reductores de velocidad que repercutirán en mayor seguridad para los vecinos del municipio.
Para llevar a cabo estas actuaciones, la Generalitat, a través de la Conselleria de Presidencia destinará un total de 10.000 euros, que representan el 96,25 por ciento del coste total de la obra.
La secretaria autonómica de Cohesión Territorial, Paula Sánchez de León, explicó que las actuaciones como la que la Generalitat llevará a cabo en esta localidad de la Vall d’Albaida “ponen de manifiesto la decidida apuesta del Consell con los municipios de la Comunitat Valenciana “.
Para Sánchez León, con la rehabilitación de los centros urbanos de los municipios de la Comunitat “se está mejorando la calidad de vida y el bienestar de todos los ciudadanos”, subrayó.
La secretaria autonómica incidió en que estas actuaciones “facilitarán el acceso de los ciudadanos al municipio y mejorarán la viabilidad y accesibilidad de los vecinos al consistorio y a las calles principales que conforman el centro histórico de la localidad”.
Así, la secretaria autonómica destacó que estas ayudas “contribuyen a equilibrio y a la cohesión territorial de nuestros municipios”, y añadió que “cualquier ciudadano de la Comunitat, viva donde viva, en el interior o en litoral, en el norte o el sur, disponga de las mismas condiciones de vida”, indicó.


Em sembla molt bé que la Conselleria de Presidencia ens subvencione amb 10.000 € aquestes millores que esmenta el text. Però pense que això és misèria i companyia. Per què? Molt senzill. El que ens cal al poble de Benicolet és, entre altres moltíssimes coses, una connexió en condicions “normals” a Internet. I deixar-se de romanços ja en aquest tema. Així que si el senyor conseller de Presidència vol que al poble de Benicolet “cualquier ciudadano de la Comunitat, viva donde viva, en el interior o en litoral, en el norte o el sur, disponga de las mismas condiciones de vida”, com digué la secretària autonòmica, que faça el que diu però que ens faciliten ja d’una vegada aqueixa connexió (almenys d’1 Mbps), i així sí ens considerarem ciutadans amb les mateixes condicions de vida. Si no, tot serà, com fins ara, una “burla”. I no em val que em diguen que és cosa de Telefónica…

Bona nit.

Finalment, tamagotxi
21.01.2010 | 6.34
VALENCIÀ I PROFESSORAT
09.01.2007 | 6.33
A General

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. No hi ha ni per a pagar el primer esmorzar. A la senyora Sànchez de Leon , cldria dir-li que és molt lleig masturbar-se en públic, més encara, si ets un càrrec polític.

    Cordialment.

    PS: amb 10.000 euros no es paga ni dos mesos de bastida. Amb muntatge, desmuntatge i transport. DEsprés comence vostè a treballar….i arregle els reastells de les voreres. Havia esnifat alguna ratlla de la comarcal Ontinyent-  Benicolet ? 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.