Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

30 de juny de 2012
1 comentari

LA LLEGENDA DE SANT JORDI, DISSABTE 14 DE JULIOL, A BANYERES DE MARIOLA

LA LLEGENDA TORNA EL PRÓXIM DISSABTE 14 DE JULIOL DE 2012 A LES 23 HORES AL PARC MUNICIPAL DE VILLA ROSARIO … L’ESPECTACLE NO PROFESSIONAL MÉS GRAN DEL PAÍS VALENCIÀ: MÉS DE TRES-CENTES PERSONES PARTICIPANTS, 2.000 BUTAQUES, MÚSICA EN DIRECTE, FOC, LLUM, DANSA, MÀGIA…. T’HO PERDRÀS????

 
¿Qué es la Llegenda de Sant Jordi el Drac i la Princesa?
És una obra de teatre pensada per a tots els públics i amb este   objectiu té una gran càrrega d’ingenuïtat, fantasia, imaginació, bon humor, sorpresa i acció. Es narra una història col·lectiva, on la gent del poble adquireix un gran protagonisme. Se’ns mostra un model de convivència caracteritzat per la participació i col·laboració entre els veïns, la manera de resoldre els conflictes  col·lectius, el tarannà actiu i combatiu de les donzelles, la singularitat dels seus monarques… Tot impregnat d’un to desenfadat i còmic, contrastant també amb un cert lirisme i tensió dramàtica, és una representació triennal carregada d’elements que pretenen emocionar l’espectador i també provocar una vivència  col·lectiva gratificant als que hi participen. Vos convidem a viure amb els cinc sentits i, sobretot, amb el cor aquesta nit de teatre, màgia, música, dansa, foc… La Nit del Drac !


TRAILER PRESENTACIÓ PER A LA LLEGENDA 2012 : http://www.youtube.com/watch?v=7WNnP91Dn-s&feature=youtu.be
 
PÀGINA WEB DE LA LLEGENDA : http://llegenda-de-sant-jordi.webnode.es/
 
PÀGINA DE LA LLEGENDA AL FACEBOOK : https://www.facebook.com/la.santjordi


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. No, no ens ho perdrem!!, moltes gràcies per la informació; no en tenia notícia.
    I entre tanta Pantoja, Valderrama i plaça de bous que tenim últimament per La Safor, per fi alguna cosa interessant. Eixe mateix dissabte, a les 19h en Villena, (pilla propet de Banyeres de Mariola), actúa Obrint Pas. Així que el dissabte pot quedar redó.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.