Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

27 de juliol de 2006
Sense categoria
2 comentaris

Jo també vull marisc i, si cal, que m’examine un “loquero”

L’alcalde de Torrevella s’anomena Pedro Hernández Mateo. Ha estat diputat al Parlament Valencià pel PP, partit que el manté a les seues files. Aquest fet no tindria cap importància si no fóra per la poca decència política de què fa gala aquest senyor. Aquest senyor oferí al seu equip una "mariscada" per l’import de 2.273 euros més IVA. Sí heu llegit bé: 2.273 euros. El motiu de la mariscada, segons el sr. Hernández Mateo, fou la inauguració d’una passarel.la peatonal. Caldria veure a quant ens ix el metre de passarel.la al municipi de Torrevella. Per no cansar-vos massa sols us faré saber algun dels "ingredients" que van conformar la tal mariscada: 12 plats de fresa i moixama (168 euros), 12 plats d’ibèrics amb formatge (216 euros), 12 taules de polp (144 euros), 10 dotzenes de gamba roja planxa (350 euros) i, per no fer-vos més la boca aigua pararé ja, 15 ampolles de Juvé & Camps (320 euros). Tot això i més, amb els diners de totes i tots els contribuents de Torrevella. No penseu que ja ha arribat l’hora de donar el passaport a polítics d’aquesta mena?

Igual ens cal ja una investigació a l’estil de Marbella al llarg i ample del País Valencià. Estic segur que eixirien coses i més coses.

Ah, i una altra cosa: per a quan la inhabilitació per motius "mentals" per a la classe política? No sé vosaltres, però jo trobe que tenim, entre la classe política, algun que altre membre que li cal "URGENTMENT" una revisió a fons per un equip de salut mental. Per què ho dic? Molt senzill: uns menteixen i altres no deixen parlar.

Bon dia.Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.