Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

5 de gener de 2013
1 comentari

IXé PREMI D’INVESTIGACIÓ DE LA VALL D’ALBAIDA

     Segons m’he assabentat per la premsa divendres 28 de desembre del 2012 fou decidit a Otos (la Vall d’Albaida) concedir a l’amic Carlos Fuster, d’Oliva, el IXé Premi d’Investigació de la Vall d’Albaida per un treball sobre riuraus. Carlos Fuster és llicenciat en Història per la UV-Estudi General i actualment és professor de l’UNED de Gandia, on imparteix les assignatures d’Història Antiga i Història Medieval. El títol del treball és Temps de pansa: riuraus i sequers a la Vall d’Albaida. 

     Haig d’afegir que, a més de donar-li l’enhorabona, tinguí un breu contacte amb Carlos quan vaig estar de baixa per l’operació d’un menisc, fa ja un temps. Fou TdH que, a través de Lluís el Sifoner, em facilità la trobada per tal que el duguera pel terme de Benicolet i poguera veure algun dels pocs riuraus que encara estan “vius”. Després fou quan li diguí que la Mancomunitat de la Vall d’Albaida tenia aquest Premi d’Investigació, i a partir d’ahí ja ha estat tot feina seua. 

Enhorabona, Carlos, i que en vinguen molts més (de premis). La foto que il.lustra l’apunt l’he agafada del seu facebook. Gràcies. I és el Riurau i l’estufa de Juan Giner Monserrat, Xaló.

 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1.  Moltes gràcies per les teues paraules d’ànim i suport. Trepitjarem Benicolet de nou per apropar-nos al nostre patrimoni…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.