Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

12 de gener de 2015
0 comentaris

ISLAM I ISLAMOFÒBIA

Si anem a qualsevol diccionari veurem que la paraula ISLAM és definida: ” Religió monoteista basada en els ensenyaments de Mahoma, continguts principalment en l’Alcorà.” Res a dir. Cadascú pot o no tenir una religió i se li han de respectar les creences que tinga. Diem açò arran dels atemptats a França de la setmana passada. Per tant, afegim, l’islam no és cap malaltia que s’haja de curar. És una religió més que hem de respectar.

Pel contrari, el mot ISLAMOFÒBIA vol dir (consultem la Viquipèdia):”La islamofòbia (neologisme derivat de l’anglèsislamophobia) és un mot controvertit que defineix, segons quins autors, o bé una manifestació de xenofòbia (que consisteix en un temor irracional o prejudici) envers els musulmans, o bé cap a la religió de l’islam; i que es produeix als països occidentals i cristians.”La islamofòbia sí és una malaltia i, com a malaltia, s’ha de tractar (igual que totes les fòbies). I afig la Viquipèdia:”Freqüentment té l’origen en generalitzar a la totalitat del creients i per extensió a tots els habitants dels països dits musulmans els comportaments dels islamistes religiosos més radicals que defensen un concepte violent del gihad per combatre els no-creients.”

Crec que està molt clar: la islamofòbia és un perill, l’islam solament una religió que ha de ser respectada. Bona vesprada.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.