Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

29 de desembre de 2010
2 comentaris

Innocents6 2010

     Ahir tingué lloc la 6a gala INNOCENTS al Teatre la Clau de l’Alcúdia. Nosaltres assistíem per segona vegada. I si Déu vol, ho tornarem a fer l’any que ve. Havíem quedat cap a les 17:15h per tal d’eixir del meu poble cap a l’Alcúdia. Terra d’Enlloc i Dani Alfonso foren puntualíssim. Emprenguérem el camí per la carretera que ens duu a Xàtiva per tal d’agafar l’autovia després. Cap a les 18:00h arribàvem. Després de cercar el carrer Sant Pere i saludar la gent que esperava a les portes, prenguérem la cadira que ens havien reservat. I cap a les 18h00 (més o menys)n començaren les actuaciions dels diversos cantautors que ens dugueren la innocència durant més de tres hores llargues. Com que sóc molt roí per als noms us deixe en document adjunt el cartell per tal que us n’informeu (si ho voleu). 

     Pel que fa a mi, destaque la interpretació d’Andreu Valor (xiquet, quin valor que tens!) del seu tema Nascut d’aquesta llengua, la de Gent del Desert, la d’Arrop i Tallaetes, etc. 

     I després vingué la part gastronómica de la nit. Toni (de l’Alcúdia) ens acompanyà al bar on havíem de sopar amb la resta de la gent (músics i públic). Allí anàrem saludant més gent que ja havíem vist però no pogut xerrar un poquet. I ens entaulàrem els amics que havíem anat des del poble i Sergi. Com anà passant la nit anà la cosa animant-se (ja se sap l’esperit de vi fa meravelles), i finalment, arribà Carles i Marta (després d’un viatge des la capital més que accidentat). Seguírem xerrant, rient, planificant, etc.

     Com que Andreu Valor, membre de Cant de Combat, tenia el CD poguérem firar-nos-el (ens costà un poquet perquè no sabia on tenia el cotxe), i el de Gent del Desert. I això fou tot (molt resumidet). Fins l’any que ve! 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.