Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

28 de febrer de 2012
0 comentaris

INDEPENDÈNCIA? SÍ, I AL MÉS PROMPTE POSSIBLE

     Aquests dies de tant “moviment” al País Valencià, he estat pensant que no ens convé gens seguir amb l’estat espanyol. Per què? Molt senzill. Anem retrocedint en drets ciutadans cada dia més (solament cal que un/a ministre/a òbriga la boca i ja tenim un dret menys). A més, si mirem com ens ha anat amb els 16 anys de governs del PP al PV, no entenc com encara hi ha algú que s’entesta a continuar amb aquests polítics “corruptes”, ineficaços per al bé públic, balafiadors, mentiders a més no poder, etc. La llista de greuges pot ser tan llarga que no continue.

     A més a més, per si no en teníem prou amb els 16 anys del “seu” govern, les CCAA són les responsables del dèficit en què estem “clavats”. I no seré tan “babau” com el senyor Ciscar (PP) que ha estat capaç d’afirmar que abans no estaven els seus ací. Si no estaven els seus, qui hi estava? Santa Rita, Rita, lo que se da ya no se quita? Ací podreu trobar la informació sobre la responsabilitat de les CCAA respecte al dèficit. I encara que el PSOE no siga sant de la meua devoció, sí li haig de reconéixer que Rubalcaba diu veritat quan afirma que ací i a Múrcia els socialistes tenen poc a veure amb el dèficit que tenim. Per tant, com que considere que les CCAA són un pou de corrupció i balafiament, i em crec la meua terra, cultura i llengua, demane la independència, cosa que és l’única que ens pot fer eixir del pou en què ens han clavat els governs del PP des de fa més de 16 anys.

     PD: I considere una indecència el que han fet amb la filla d’Enric Morera. Tota la meua solidaritat amb Enric i la família de Compromís.  


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.