Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

3 de novembre de 2011
2 comentaris

I si els meus crits s’ofegaren, per Raimon Ribera

Hola! 

Sóc Raimon Ribera, un jove poeta de l’Alcúdia que necessita finançament per a publicar els seus poemes.


Vos presente el meu cas:

Fa mesos que m’he endinsat en la publicació del meu primer llibre. És un poemari que conté al voltant de cinquanta poemes de distintes temàtiques i que s’organitzen en tres parts sota tres epígrafs distints: Somins, que és la part més intimista, Raciocinis, una visió retrospectiva de mi mateixa i una altra, Arrels, que tracta temes de temàtica nacional i social. El treball consta d’un Llibre en paper i un CD amb els poemes recitats per Pau Alabajos i Hugo Mas, amb la col·laboració de Mireia Vives (Rapsodes) i Joan Solaz (Ender). El llibre es presenta amb una il·lustració de Rafa Armengol a la portada, i a les primeres pàgines hi trobareu un pròleg de l’escriptor d’Alginet Josep Lozano. Si voleu més informació podeu trobar-la ací!

Per tal de fer-lo realitat, necessitaré de la vostra ajuda: em calen com a mínim 650€ per dur endavant el projecte i necessite que me’ls deixeu, vos explique com:

Verkami.net és una eina crowdfunding per a creadors que permet connectar amb el client de forma prèvia a la publicació de l’obra per tal que aquests aporten uns diners determinats a la materialització del projecte a canvi d’unes recompenses. En el cas que s’assolisca la xifra establerta per l’autor passats 40 dies, aquest rep els diners, publica el projecte, i en reparteix les recompenses. (Més informació)

I què passa si dones diners i no s’aconsegueix l’objectiu?
No passa absolutament res, quan aportes una quantitat de diners el que fas és comprometre’t a aquest donatiu, i un cop passats els 40 dies, si s’ha assolit la quantitat demanada, es fa efectiva l’aportació.

Què cal fer per col·laborar?
És molt fàcil:


– Ací veureu una descripció del projecte més extensa que la que mostre abans, i a la col·lumna de la dreta hi trobareu botons amb distintes quantitats per aportar al projecte i les seves respectives recompenses. Simplement n’heu d’elegir una i omplir les dates que es sol·liciten.

– Un cop passen els 40 dies que tenim, ens posarem en contacte via e-mail per parlar-ne de les recompenses i els enviaments.

Si us sembla interessant el projecte feu-ne difusió per tal que altra gent com tu puga conèixer el meu projecte, fer-se amb el meu poemari per un preu exclusiu i obtenir recompenses immillorables i al mateix temps fer possible el meu somni.
Gràcies a tots!


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.