Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

16 de juliol de 2017
0 comentaris

HOMICIDI CULTURAL

A Espanya la cultura està gravada amb el 21% i és un destrucció cultural, un homicidi cultural, exactament dic jo, de pitjors proporcions que destruir a cops de maça dues imatges. Hi ha moltes maneres de ser d’Al Qaeda (arran dels membres d’Al Qaeda que van destruir el patrimoni cultural de Mosul).

Diuen alguns que aquest país s’ha convertit en una nevera cultural. Tot progrés de cultura ha sigut congelat, esperant temps millors. Tanmateix, tota persona sensata sap que no hi ha un prestigi de país sense una cultura forta. Debilitar la cultura és dur el país a situacions dramàtiques. Una forma de terrorisme.

Sempre el nostre país tingué escassos mitjans per a la cultura. Però ara s’ha tocat la línia de flotació i amb retallades, ens afonem.

És xocant aquest gravamen del 21% quan fins les publicacions pornogràfiques solament suporten el 4% d’impostos.

Per altra part, els ingressos per gravàmens culturals no aporten gran cosa a l’Estat. Per això, l’homicidi cultural és, a més, gratuït, des del punt de vista de l’economia general.

O siga, a més d’espoliar, es pengen la medalla que estant traient avant el país. Cal veure la pel.lícula “Perdent el Nord”. L’única manera de no afonar-se davant aquestes misèries socials és tirar-li un poc d’humor a la cosa.

I allò que deia un príncep danès a qui en moments de crisi li van suggerir que tancara les biblioteques: “Som pobres. No ens podem permetre, a més, ser ximples”


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.