Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

30 d'abril de 2011
1 comentari

Hi ha nadons il.legals?

     Arran d’una informació sobre el naixement d’una xiqueta d’una mare que arribà a Almeria el passat desembre en pastera ens hem assabentat que, durant l’any 2010, han estat dos els nadons que han perdut la vida venint a les nostres costes i que han estat 30 dones embarassades les que han volgut entrar il.legalment amb pasteres o en els baixos dels camions. Quin  futur tenen aquests bebés?
  • -Els nadons conserven la nacionalitat d’origen de la mare a no ser que el Consolat corresponent no la reconega com a tal. En aqueix cas, després de mesos d’apàtrides pels papers, rebria la nacionalitat espanyola.
  • – Si rep la nacionalitat de la mare, després d’uns mesos en una llar d’acollida per a immigrants se li podria donar la residència a filla i mare per qüestions humanitàries. El permís de treball per a la mare seria per un any amb possibilitat de pròrroga.
  • -Si la xiqueta rebera la nacionalitat espanyola en no tenir altra nacionalitat, la seua mare no seria expulsada i si el pare fóra enviat al seu país podria demanar la tornada per agrupació familiar. 
     Després de valorar la situació legal d’aquest fet, podem dir que les persones (POBRES) no poden moure’s dels seus llocs de pobresa. Ja no queda altra opció que la famosa qüestió de “per raons humanitàries”. Si el nostre estat no és capaç de donar la nacionalitat a 30 nadons i els seus pares nascuts en condicions tan adverses és que no hi ha HUMANITAT entre nosaltres. Si no fem alguna cosa bona amb aquestes persones ni som humans ni som cristians. Així de senzill.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. No són 30 nadons, ni 30 famílies, són països sencers.
    Aquesta gent tria entre morir de fam al seu país o morir intentant salvar-se. No tenen més opcions.

    Al nostre món 800 milions de persones passen fam; i cada 5 segons mor un xiquet de fam. 200 milions de xiquets pateixen malnutrició i les malalties relacionades amb la falta de nutrients bàsics o conseqüents a la ingesta d’aliments  o d’aigua contaminats.

    El pitjor de tot és que hi ha prou aliments per a tots. La fam al món és evitable. Però també és la demostració del fracàs de la nostra societat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.