Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

31 de juliol de 2007
2 comentaris

Herència d’un exalcalde del PP

Com ja vaig comentar en un anterior post, l’alcaldia del meu poble (PER FI!!!!) ha passat a mans del candidat del GIBE Antoni Pastor Pérez des del passat 16 de juny. I aquest fet va a significar que les ciutadanes i ciutadans del poble sàpien què ha fet l’anterior alcalde durant els 12 anys de "desgovern".

De moment, ja us podem dir que l’impost de fem l’havia incrementat en un 19,99%, és a dir l’impost de fem domiciliari a Benicolet ha passat de 49,47? (any 2006) a 59,36? (any 2007). De qui ha estat obra aquest immens augment? De l’exalcalde Enrique Valle Alfonso. Contràriament, l’IBI sols el va apujar un 2,00% . Així una casa que pagava un IBI d’uns 322? enguany en pagarà uns 329.
Com que tindrem temps, al llarg d’aquests quatre anys de legislatura, de facilitar-vos en què ha consistit aquest ús i abús de poder, ho deixem ací. Però per fer-vos boqueta us avance que a dos dies de les eleccions (25 de maig) signà un document amb un exregidor del seu partit (PP) sense saber-ho cap altre membre del consistori. No us puc dir res més. Sols que açò promet.
Bon dia.
P.S.: No sé què he fet perquè m’haja eixit el post amb dos tipus de lletra. Algú ho sap?


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. potser el antic alcalde qui estiga al darrere (es broma) he sentit a la radio (cadena ser) algo referent al tema del que parles . A vore si els tanquen home salutacions desde Benissano´

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.