Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

5 de febrer de 2006
Sense categoria
2 comentaris

He estat un dia sense paraules

Ha estat tan greu i tan decebedora l’actuació del partit que tots vosaltres sabeu al voltant de l’Estatut que no he pogut escriure durant un dia.

Anem a pams: si les i els professores i professors de valencià  tenim els nostres títols a partir dels anys que hem invertit en la universitat, i tota la romanística reconeix això que, de tan evident, tomba de tos a qualsevol, com vénen ara una colla de polítics (que haurien d’estar al servei de la cosa pública) a dir-nos (a nosaltres, llicenciats en filologia) quina llengua parlem, què ensenyem a les aules, etc?  Prou ja de burrera com deia dissabte Manuel Rodríguez Castelló al LEVANTE-EMV!!!! I DE BARRERA TAMBÉ!!! (ho deia el Manuel molt bé). En fi, viure per veure, o caldrà escriure vore sempre? Senyores i senyors diputats a les Corts Valencianes, per què no deixen d’emprenyar ja d’una vegada amb aquest tema? Per què no parlen i escriuen sempre i a tot arreu en valencià? Ja deu ser hora que l’Alcaldessa de la ciutat de València use el valencià, o haurem de suspendre-la a les proves de coneixements orals de la JQCV?
Bé, fins ací o aquí, avui o hui (esborreu el que calga). Atentament, des d’un poblet molt xicotet i que se sent orgullós de pertànyer a esta terra…

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Doncs totes les expressions d’abans tendrien que ser validades. Tant com una nova accepció dialectal que puguera ser acceptada conjuntament per l’AVL i fundamentalment per la concurrència o aprovació de l’Institut d’Estudis Catalans.

    L’AVL proposa i l’IEC disposa, entre els filolegs que dirimieixque les qüestions o acepcions lingüistiques i ortogràfiques.

  2. Doncs totes les expressions d’abans tendrien que ser validades. Tant com una nova accepció dialectal que puguera ser acceptada conjuntament per l’AVL i fundamentalment per la concurrència o aprovació de l’Institut d’Estudis Catalans.

    L’AVL proposa i l’IEC disposa, entre els filolegs que dirimieixque les qüestions o acepcions lingüistiques i ortogràfiques de la riquesa dialectal de la llengua.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.