Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

11 de març de 2012
0 comentaris

Ha faltat Matilde Verdú

     Aquest diumenge, després de saber que feia algun dia que estava bastant greu de salut, Matilde Verdú ens ha deixat. Com m’ha fet saber el seu fill i amic, ja ha estar “acolida al Regne de la Vida pel Bon Pastor”.

     Encara que he tingut poques ocasions d’intercanviar unes paraules amb Matilde, puc afirmar que sí han estat en alguns moments clau de la seua vida, de fa poquets anys cap ací. El dia de l’homenatge a Josep Lluís Bausset, el seu marit, a l’Alcúdia amb motiu de fer cent anys.

     Un altre moment fou el dia de l’ordenació sacerdotal del fill i amic, monjo de Montserrat des de fa més de vint-i-cinc anys, a la Basílica de Montserrat. El dia de la primera missa de Josep Miquel a l’església de Sant Andreu Apòstol, a l’Alcúdia, el seu poble. I espere que algun dia ens trobem tots plegats al Regne de la Vida, en paraules del seu fill. 

     Poc més puc dir ja des d’aquest humil apunt. Solament que, si sou creients, la tingueu present en les vostres pregàries. I si no ho sou, vull dir-vos que hem perdut una gran esposa i mare, una bona persona.

     L’Eucaristia per l’etern descans de Matilde Verdú tindrà lloc demà a les 16:00h a l’església de Sant Andreu Apòstol de l’Alcúdia. Serà presidida pel P. Abat de Montserrat, Josep M. Soler. 

 

Pater noster, qui es in caelis,
Sanctificetur nomen tuum.
Adveniat regnum tuum.
Fiat voluntas tua,
Sicut in caelo et in terra.
Panem nostrum quotidianum da nobis hodie.
Et dimitte nobis debita nostra,
Sicut et nos dimittimus debitoribus nostris.
Et ne nos inducas in tentationem:
Sed libera nos a malo.
Amen.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.