Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

12 de maig de 2006
Sense categoria
2 comentaris

Fòrum de la Memòria

No vull deixar de fer una xicoteta referència al que està passant a l’ajuntament de València i, més en concret, a l’actitud que manté el govern PP (amb na Rita al front). De què van? Han perdut l’oremus? Mireu, no sé què podem fer, però alguna cosa hem de fer. Si aquests "personatgets i personatgetes" ens tornen a "manar" una legislatura més, haurem de pensar a fer-nos l’harakiri. És indignant que neguen la evidència com ho fan. No hi ha organismes que puguen inhabilitar per a l’exercici públic a aquestes i aquests dones i homes que, únicament, menteixen i crispen. Ja està bé!

Si van ser assassinades i soterrades més de 4.500 persones als 11 mesos següents a l’entrada de les tropes franquistes a València, doncs, se sent, ho fan ser: un homenatge ja!!!! I res de remoure la terra i voler "amagar" el que van fer. Ja està bé!!!

Diumenge passat es va iniciar una campanya a internet d’enviament de cartes de protesta a la vicepresidenta del govern espanyol. En la carta se li demana que reclame a l’ajuntament de la ciutat de València la immediata paralització de la destrucció de la fossa. L’adreça és http://www.nodo50.org/foroporlamemoria Col.laboreu-hi. No podem romandre callats davant de tant atropellament públic per part del govern del PP a l’ajuntament de València.

Bona vesprada. Disculpeu-me el to. Però és que estic indignat amb aquesta gent "fatxa".


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.