Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

21 de gener de 2010
2 comentaris

Finalment, tamagotxi

Ahir, com deia al facebook, vaig tenir un dia d’aqueixos que no dónes a passar ni al teu pitjor enemic. Tinguí classe de 8 a 14:50. Solament vaig tenir una hora llargueta per tal de dinar (no cal dir que no aní al poble). A les 16:00 teníem Claustre Extraordinari per tal d’explicar-nos el funcionament del tamagotxi. Sí, heu llegit bé. La conselleria ens ha dotat amb el tamagotxi a professorat del centre. Si no passa res d’anormal, el pròxim mes ja ens conduirem durant les classes amb aquest aparell, que, no cal dir, ens alliberarà d’algunes tasques feixugues i sense cap treball que, fins ara, féiem a mà o amb ordinador. 
I només acabar el claustre, amb tan sols uns cinc minuts de descans,  començàrem el curset de mediació. No us dic quin ànim duia ni quin era el cansament acumulat. Vaig haver de prendre un paracetamol i un ibuprofé. I arribava a casa a les 20.30h ben passades. I avui tenia classe altra vegada a les 8:00h. Sort que, de dies com aquests, en tenim pocs durant el curs.
Bona vesprada. I aprofite per felicitar la meua neboda Marina: fa avui anys. Per molts anys, xiqueta! 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. I  recorda’t que has de preparar la paperasa per al concurs de merits de les càtedres, i compulsar, y demanar el full de serveis, i anar al Prop… i anar al psiquiatra…

    Merda de lletretes de comprovació… mai les encerte a la primera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.