Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

5 de gener de 2011
0 comentaris

Exposicions a València

La setmana passada vaig anar a la ciutat de València per tal de realitzar algunes gestions i veure alguna exposició que tenia pendent encara.
Vaig veure les dues del Centre Cultural de Bancaixa. La primera fou la corresponent a Rusia Sagrada. Iconos del Museo Rublev de Moscú, una interessant exposició que tanca les seues portes el pròxim diumenge. Si no hi heu anat, feu-ho que, si no, us en lamentareu després.

I la següent també a l’edifici de Bancaixa fou Orphanus Custoditus. 600 aniversario del Colegio Imperial de Niños Huérfanos de San Vicente Ferrer, que també tanca el pròxim diumenge. Aquesta té interesés perquè trau a la llum la col.lecció artística del Col.legi Imperial de Xiquets Orfes de Sant Vicent Ferrer en el seu 600 aniversari. Ni en el web d’aquest col.legi es respecta la llengua de Sant Vicent Ferrer, cosa que solament pot passar en un País amb una gent com la nostra. En fi…


A continuació vaig passar per les exposicions que ens posa al nostre servei la UV-Estudi General. Concretament són aquestes:

De totes quatre destaque la corresponent a Enric Valor i la de Jaume Vicens i VIves. També és interessant visitar “Vivan los toros” per tal de fer alguna reflexió al voltant d’aquest món tan inhumà de maltractament d’animals.  

Després de dinar al restaurant SAHARA, vaig fer cap de nou al poble.  Bon dia.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.