Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

21 de febrer de 2015
0 comentaris

ESPANYA “JA” ÉS EL SISÉ PAÍS MÉS POBRE DE LA UNIÓ EUROPEA

després de les retallades i ajustos. Així ho deia ahir una informació de María Salas Oraá, des de Roma. I un informe de Càritas critica que l'”AUSTERITAT DEVASTADORA” ha creat una “Europa injusta” Són dades de l’any 2013 que, malauradament, no han millorat sinó tot el contrari. Així l’any 2013 Espanya tenia un 27,3% de població en risc de pobresa i exclusió social. Solament érem superats per Romania, Grècia, Itàlia, Xipre i Portugal. I no sols això, sinó que un de cada tres xiquets viu en situació de pobresa en 14 dels 28 estat de la Unió Europea. Una poca vergonya per als responsables (?) dels governs europeus, i sobretot per al PP (parle de l’estat en què vivim) que s’ompli la boca de paraules i més paraules i molts pocs fets. Una vergonya, torne a repetir.

Càritas reconeix que els drets socials a Europa estan AMENAÇATS com a resultat d’una crisi política i social. La crisi no ha acabat per molt que ho diga Rajoy o el seu porquer.

Solament una dada més: pel que fa a la població amb severes privacions materials, a l’estat hi ha un 6,2%. Per davall tenim Suècia, Luxemburg, Holanda, Finlàndia, Dinamarca, Àustria, Bèlgica, França i Alemanya. La darrera posició és ocupada per Bulgària, amb un 43,0%.

PD: Encara és possible que les eleccions locals i autonòmiques les guanye el partit que ens ha dut a aquesta situació? Doncs sí. De tota manera, espere una reflexió a l’hora d’emetre el vot i, sobretot, que pensen qui està “IMPLICAT” en casos de corrupció. Bon dia.

La imatge és de: joanmupi.blogspot.com


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.