Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

20 de gener de 2014
0 comentaris

ES BUSQUEN FAMÍLIES AMB COR (i 2)

Pel que fa als imports, es fan servir per a xicotets pagaments i altres de major transcendència, poden tenir caràcter mensual o tan sols es rep una sola vegada. Des de l’organització se citen diversos exemples perquè els donants coneguen la destinació de les seues aportacions. Entre altres, destaquen els seqüents imports: 43€per a medicaments, 150€ per a aliments, 156,77€per a alimentació i allotjament d’una persona sense llar, 170€ per als llibres escolars, 205, 21€ per a gestionar l’accés als serveis mínims de salut i escolarització, 430€ per al lloguer de l’habitatge, entre altres.

Les famílies candidates a beneficiar-se d’aquesta ajuda es troben en greus dificultats. Són famílies “ala vora de l’exclusió i sense recursos per tal d’eixir avant”. Per això, a més de l’ajuda econòmica, se’ls proporciona formació laboral i “ferramentes socials que afavorisquen la seua autonomia económica”.

Les famílies necessitades s’engloben en diversos perfils: mares solteres, famílies amb tots els membres o al menys el cap de família en atur, persones malaltes que no poden treballar, famílies nombroses sense habitatge o sense suport familiar, persones sense llar o estrangeres que no tenen cap ajuda. També se seleccionen entre els beneficiaris dels itineraris de promoció de Càritas, “on se’ls forma i doten de ferramentes per tal que aconseguisquen la seua autonomia económica”.

Una bona idea per a compartir, però mai cal oblidar que a tot açò cal sumar esforços per tal de continuar amb els recursos socials assolits.

PD: I mentre açò passa, altres robant i negant allò que és evident que han balafiat tot el que han volgut i més, i ara tenim la societat com la tenim.
 

Fem quatre anys
17.01.2010 | 9.30
UNA PROMESA I UNES DADES
02.12.2006 | 12.27
A Sense categoria

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.