Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

3 de juny de 2013
0 comentaris

En record i prova d’agraïment a l’Home Subterrani, Josep Lluís Bausset

Avui fa un any, ens comunicava el seu fill, el P. Josep Miquel, que son pare havia faltat i havia arribat a la casa del Pare. Al mateix temps ens feia saber que l’Eucaristia corpore in sepulto tindria lloc l’endemà a les 16:30h a la Parròquia de Sant Andreu, de l’Alcúdia, presidida pel P. Prior de Montserrat, ja que aqueix mateix dia havia faltat un monjo del Monestir de Montserrat, i no podria estar a l’Alcúdia el P. Abat Josep M. Soler. Només assabentats de la trista notícia, ho férem saber en un apunt breu en aquest bloc. 

Avui, i després d’un any sense la seua presència física entre nosaltres, tornarem a recordar-lo en l’acte que tindrà lloc a les 18:30h a la Casa de la Cultura de l’Alcúdia, acte que, amb el títol de MEMORIAL BAUSSET, es parlarà sobre la figura de Josep Lluís, es llegiran alguns dels articles més celebrats i tindrà lloc la presentació del projecte INSTITUT BAUSSET, tal i com ens han fet saber en la tarja editada amb aquest motiu.

A continuació el seu fill, monjo de Montserrat, presidirà l’Eucaristia a la Parròquia de Sant Andreu Apòstol, de l’Alcúdia,  en record d’aquest homenot i patriota.

A continuació us deixe uns enllaços sobre el mestre Josep Lluís Bausset:

BIOGRAFIA
PREMIS

OBRA
COMENTARIS D’OBRA

ENTREVISTES
i VINCLES


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.