Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

6 de setembre de 2013
0 comentaris

EMPATIA (1)

Vacunes és el que ens sobra de de fa temps, no solament en aquest país, sinó en tot el món, d’acord amb la immunitat que produeix el dolor aliè.

Aquesta reflexió ve perquè m’assec davant el televisor una estona, cercant quelcom amb què entretindre’m abans d’anar-me’n al llit a llegir una estoneta, i què m’hi trobe?

Comença el zàpping. Observe que estan de moda els programes amb càmera en mà tractant de mostrar com és la vida ací i allí. El presentador-reporter ens mostra un indigent, dirigent de banca diversos anys enrere, que lluita per mantindre l’equilibri i la xerrameca a pesar de la borratxera, per tal de cridar-li al món com és de fàcil perdre la dignitat, quan ja has perdut la resta, Justament després, en el següent pla, fills de papà en el local de moda gastant a mans plenes el que papà ha guanyat explotant obrers (que no poden anar al local perquè matinen per tal de treballar en l’empresa on l’anterior papà els explota). La cara i la creu de la vida.

De la mateixa manera, mostren una prostituta embarassada del seu tercer fill, a qui s’enduran els serveis socials, amb la qual cosa ja no podrà tenir-ne cura, justament al costat de l’anglés riquíssimc amb un xalet a l’illa de Mallorca, que tampoc no tindrà cura dels seus fills perquè per a alguna cosa estan les criades i ell ha de living la vida boja marbellí.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.