Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

28 de novembre de 2010
0 comentaris

Els actors de la crisi econòmica (II)

     Com que no exercesc el dret a vot a Catalunya (per allò que som una nació sense estat, trossejada per interessos que tenim més que clars), encara que m’agradaria moltíssim poder votar avui al costat dels meus connacionals, us deixaré la continuació de l’apunt “Els actors de la crisi econòmica”.

La doctrina neoliberal pretén:

1. Eliminar fronteres per al capital i els impostos a pagar per a les transaccions econòmiques a nivell mundial.

2. Instar els governs per tal d’eliminar totes les lleis que no afavoresquen les inversions privades i les de les multinacionals.

3. Forçar els governs a privatitzar els serveis públics que siguen rendibles per a l’economia privada: aigua, llum, educació, sanitat, etc.

4. Aconseguir la desregularització del mercat del treball i dels drets dels ciutadans i ciutadanes que estiguen arreplegats en qualsevol constitució per tal que passen a ser simples consumidors.

     Part d’aquests objectius ja els han aconseguit, altres estan en camí i aprofitaran (l’estan aprofitant al màxim ja) aquesta crisi per tal de donar un cop de destral als drets i deures dels ciutadans i ciutadanes per a així fer-nos creure que la salvació la tenen ells i la veritat és que és una mentida que ens volen fer creure. EEUU posà uns 500.000 milions d’euros de tots els ciutadans per tal de tapar els forats dels bancs i d’alguna companyia d’assegurances. El president de la CEOE (aquell senyor anomenat Díaz Ferrán) ha dit que a l’estat espanyol caldria fer un parèntesi en l’economia de mercat per tal de poder salvar part de les “seues” empreses. La competivitat, l’economia de mercat era l’única via per tal de mantenir la riquesa i l’ocupació i ara no ho és?

     PD: Seguim trobant papers al Monestir de Santa Maria de Nassiu que ens deixem molt clar qui té la culpa de tot el que ha passat, passa i, si Déu no ho remeia, passarà. Bon dia. 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.