Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

17 d'abril de 2021
0 comentaris

El papa Francesc encoratja a anunciar l’Evangeli amb esperança (i II)

“La pandèmia ha marcat la vida de les persones i la història de les nostres comunitats. Davant aquesta i altres realitats cal construir el demà, mirar el futur i per a això fan falta el compromís, la força i la dedicació de tots”, afirmà.

Per a això, El Papa va dir que “cal actuar amb l’estil del samarità, que implica deixar-se colpejar pel que veig, sabent que el sofriment em va a canviar, i amb el sofriment de l’altre m’haig de comprometre”.

“Els testimonis d’amor generós i gratuït que hem presenciat durant tots aquests mesos han deixat una empremta inesborrable en les consciències i en el teixit de la societat, ensenyant com de necessària és la proximitat, la cura, l’acompayament i el sacrifici per a alimentar la fraternitat. Elles i ells han sigut anunci i realització de la promesa de Déu”, va agregar.

En aquest sentit, el Sant Pare espera que “en aquesta època que ens toca viure, reconeixent la dignitat de cada persona humana, podem fer renàixer entre tots un desig mundial de germanor” i, per a això, cal “una comunitat que ens sostinga, que ens ajude i en què ens ajudem els uns als altres a mirar cap avant”.

“Els encomane a la tendresa de Maria, Mare de l’Església, i de cor els impartesc la meua benedicció. Gràcies pels ministres i mestres pel que fan. I, per favor, no s’obliden de resar per mi”, va concloure el Papa.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.