Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

14 de desembre de 2006
General
2 comentaris

El “nou” Hospital La Fe de València i la Maria Luisa

A partir del maig de 2009 caldrà fer-se malalt al País Valencià. Sí, com ho heu llegit. El "nou" hospial "La Fe" de València tindrà 993 habitacions individuals, amb llum natural, sofà-llit per a l’acompanyant i, el que ja és increïble, televisió de plasma. Tindrà moltes més coses cada habitació. No direu que no pagarà la pena estar malalt al País Valencià. Però, mentrestant, una cita te la donen per a més de 8 mesos si és una operació i vols operar-te a la sanitat pública. I una cita per a una revisió te la poden donar per a d’ací uns tres mesos. I així et veus obligat a "simular" una urgència, i d’aqueixa manera aconsegueixes ser atés el mateix dia. Aqueixa és la veritat. Ara bé, d’ací no res hi ha eleccions locals i autonòmiques.

I, pel que fa a la María Luisa, us haig de dir que Critòfol Colom viatjà a Amèrica no amb la "Santa María" sinó amb la "María Luisa" (ho he llegit aquest matí en una llibreta d’un alumne de 2n de batxillerat).

Bon dia.

Signeu a favor de Francesc
05.10.2015 | 7.09
6 d’octubre de 2004
06.10.2007 | 8.30
AVUI (o hui) MÉS QUE MAI
12.04.2013 | 6.42

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

 1. El consellers Blasco i Castany ha eixit tres vegades esta setmana:

  1. Pel tema del trasplantament de les dues mans a aquella dona sudamericana. I crec, que el metge no és d’ací. Collonut. Solidaritat internacional.

  2. Per ensenyar la amqueta i la construcció de la Nova Fe. I fent el tonto amunt i avall per una habitació prototipus, tocant el tou del matalaf i tal.

  3. A dir-los als MIR i als altres metges, que llurs reividicacions eren les seues també. I que l’any que ve les impelmentaria.

  Al capdavall del que es tractava era d’això mateix: D’eixir pel CampsNOU i les Tv’s locals de l’esfera conservadora. 

  Objectiu aconseguit.

  No sé de què renegues, Àngel.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.