Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

3 de juny de 2015
0 comentaris

El nostres ancians (i II)

Els ancians igual que els xiquets, els joves, els adults, formen part de la nostra societat, però una part molt important, pel que han estat i pel que avui són, ja que la vellesa és una etapa més de la vida i molt positiva per l’aportació d’experiències, sensibilitat, saviesa, solidaritat, coneixements, serenitat, pau i per ser transmissora de la història propera i d’una cultura amb majúscules, basada en l’experiència vital.

Aquestes consideracions sobre els nostres majors m’han dut a intentar mantenir l’actitud de ser com una baula entre la seua actual situació amb la vida que han gaudit. I recordar amb ells els costums, tradicions, històries, contes, romanços i llegendes que han format part de les seues vides. Una vida, una cultura i una història que s’ha anat transmetent de generació en generació i de la qual ells han sigut importants protagonistes. I així anem recordant junts les festes de Nadal, els carnavals, la Setmana Santa, els treballs del camp i moltes coses més.

Això és una xicoteta ocupació que ens descobreix molts valors de les persones i ens reforça amb el compromís més o menys important amb les gents que ens envolten.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.