Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

7 de maig de 2008
3 comentaris

EL MEU POBLE I LA CONNEXIÓ D’INTERNET

Més d’una vegada m’haureu sentit queixar-me de la connexió d’Internet que tenim al poble: l’hem de fer a través de mòdem i a una velociotat -la vegada que va millor- de 46,6Kb/sg. Hem formalitzat queixes al Ministeri d’Indústria, a Telefónica d’Espanya -aqueixa que acaba de “fitxar” la nova tarifa zaPLANA-, a l’Ajuntament -és l’únic organisme que, des de les passades elecciones, s’ha pres seriosament aquest tema i ens consta que tenim ja alguna novetat-, etc. Però ahir, com que vaig haver de telefonar al 012 per una consulta relacionada amb el SMI d’un familiar, vaig aprofitar per demanar-li a aquest organisme de la GV què en sabia i què en podia fer. La resposta ja me l’esperava. Sols sabérem facilitar-me el número de telèfon del PLAN AVANZA (902 446 006). Tot seguit vaig telefonar i la cosa anà com us conte a continuació.

En primer lloc, haig de dir que la senyora que m’atengué ho féu amb molt bones maneres. I em digué que, si em servia de consol, ella vivia al centre de Madrid i tampoc no en tenia de connexió adsl ni banda ampla. No m’ho acabava de creure i m’afegí que a Madrid els números començats per 913… tenen la milor connexió existent i els números començats per 917… com ací, al meu poble. I que ella treballava al PLAN AVANZA i ni així. La senyora sabia de Gandia (hi té un apartament). I després de comentar alguna cosa més, em facilità un nou número del organisme ADSL RURAL (902 443 433). Però aquesta telefonada l’he deixada per a un altre moment. No sé què en pensareu. Però trobe una falta de respecte als ciutadans -perquè totes i tots paguem els nostres impostos, etc.- i que uns siguen de primera i altres (entre els que em compte) de segona (en el tema connexió a Internet).

Bona vesprada.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Per a que, com a de colònia, continues pagant com a ciutadà de Nova York i com a usuari de la Guinea equatorial. Cascú té el seu lloc al món. Situa’t.

    I a tu el cas del barri madrileny t’ha entendrit….no?

  2. No se, no se, pero en sembla que igual no es tracta tant de la linea i podria tractar-se millor dels aparrells que tenen les centraletes telefóniques que han reutilitzat d’altres àmbits, per a possar-los per  ha internet rural.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.